23.07 31 oktober 2011

Gokväll!

Vi ska väl hoppa i säng nu. Imorgon blir det upp tidigt och fota frost. Får se hur det går med det, har inte lyckats efter två försök, haha.

Imorgon ska jag fixa lite saker som ska vara klara innan jag far till Sandviken. Far dit på torsdag morgon och kommer hem måndag kväll, blir bra:) Ska ner för att fira min kusin, hon fyller nio år på fredag. Hon skulle egentligen ha varit hos sin mamma men hon skulle bort eller någonting. TUUUR!

 

Aja, nu blir det nattinatt. Hörs imorgon!


hoppas du vet att jag älskar dig.


tacos igen!

Hallå där!

Nu ska jag kila iväg och duka, blir tacos till middag. Senare ska jag hälla ungefär 100 lakritskulor över Noras skalle, blir suuuuper!:)

Hon stör mig just nu, grymt mycket. Så jag ska ta och avsluta det här inlägget. Ha en fin eftermiddag/kväll!


dagens låt


HOLA ME LLAMO KURT

Är med Nora nu. Somnar typ snart, vi har suttit och degat framför datorn i typ 2-3 timmar. Finns ingenting att göra, måste hitta min kamera väska så att jag kan ladda kameran. Senare blir det väl att fota då, får väl se hur det blir.

Nu ska vi fara upp på maxi och köpa någonting där. Vet inte vad det blir, kanske en coca cola eller något?

Meningen att bilden ska vara suddig. Hursomhelst, jag älskar dig felicia.


några bilder

Hej!

Nu har jag fotat Therese, vissa bilder blev riktigt bra. Snart kommer Nora och då ska vi ut och fota med henne också!
3 bilder från gårdagen;



Jag älskar att jag alltid är lika seriös.


sol ute idag

Hallo!

Nu ska vi börja göra oss klara sen ska jag ut och fota Therese! Blir bra de.
Vad ska ni göra idag?:) 


Nu ska vi äta frukost sen drar vi ut. Vet inte riktigt vars vi ska fara, förmodligen bara här ute någonstans. Jag skriver mer senare, då jag har mer tid.
Ha en underbar måndag!

dagens låt


jag är trött.

Hallo!

Är med Therese just nu, är verkligen hur trött som helst. Har problem med att hålla öppet ögonen, slocknar säkert snart här i soffan.

Orkar inte skriva om Boda Boo just nu. Det får ni mer om imorgon eller någonting sådant. Imorgon ska jag vara med Nora och någon fler kanske, blir att fota på dagen någon gång. Har tagit en massa bilder ikväll, dom får ni imorgon. Inte alla, men kanske 3-4 stycken?:)


Hoppas ni haft en fin dag, vi hörs imorgon.

Sovsött!


rörträsk

I Fredags vid 5 for jag och sofia hem till henne och packade in i bilen. Sen for vi till Maxi och köpte godis som vi smaskade i bilen. När vi hade varit på Maxi for vi till Sunnanå där hennes mormor och morfar bor, vi skulle hämta nyckeln till stugan. Sen for vi. Vi var väl framme gick jag och sofia upp till rummet vi skulle sova i och startade ett element. Det var verkligen kallt, man kunde "röka" inne:P Sen satt vi där upp med tjocksockar och varma kläder medans vi åt godis. Senare var det mat, oxfilé och barbiecue tror jag det heter. Sen gick vi upp igen, vi kom typ inte ner något mer den kvällen, haha. Ungefär 10 över 11 somnade vi. Vi var så galet trött efter att vi hade varit på skolan kvart över 7 ungefär, så det fick bli en tidig kväll. Dagen efter vaknade vi klockan 08.20. Så vi gick upp och åt frukost sen gick vi ut till "spökhuset" och tittade i det. Sen gick vi ner till ån, sen till grillkåtan. Där eldade vi och tog ett antal bilder. Dock med sofias kamera, så jag har dom inte. Hon får möjligtvis skicka dom:) Hursomhelst så gick vi tillbaka och då hade hennes mormor och morfar kommit. Vi gick självklart upp och åt godis. Efter ett tag så var det fika. Sockerkaka, daimkaka, jörnskaka och chokladbollar. Sen packade vi allt i väskorna som vi hade använt, sen bar vi ner allting och gjorde inte speciellt mycket. Satt oss i bilen och 14.07 for vi hemåt mot Skellefteå. När vi var framme var klockan halv 4 ungefär! När jag kom innanför dörren gick jag bara in och sa hej sen gick jag ut och fotade. Blev inte så många bilder men. Sen vid halv 5 for jag till sofia igen sen till josse sen kom lova och hämtade oss där. Därefter bar det iväg mot Boda Boo.

Mer om det får ni senare, ska börja göra mig klar, blir att vara med jojjo idag!:)
Hoppas ni orkar läsa allt!


BODA BOO

Hallo!

Nu snart far jag till Sofia sen far vi till Josse sen bär det av mot Boda Boo!:D  Är det någon av er som ska dit? Isåfall kanske vi syns, haha jag har en t-shirt där det står ARVEHALL 86 på där bak, hehe.

HEJDÅÅÅÅÅ!


mer om sofias stuga får ni sen.

HÖSTLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Hej!

Kom hem för cirka en timme sedan. Skolan var helt okej, började med att vi for till skolan kvart över 7 ungefär. Då tränade vi på dansen och sen visade vi upp den kvart över 8 drygt. Det gick jätte bra faktiskt, när vi tränade på Hangover så kunde jag den inte men när vi visade upp den så gick det bra:)  Sista lektionen skulle vi fika, vi gör det sista fredagen på månaden. Fick en dricka av sebbe då, hehe. Men inte en hel, kanske 1-2 dl hallon soda, haha;)

Ikväll vid halv 5-5 far jag till Sofias stuga och blir kvar där tills imorgon, blir suuuuper! och nu är det ju höstlov kom jag på, grymt!:D Nu ska jag packa, skriver mer sedan!


Hola!

Nu har vi tränat hela kvällen. Den ena, snabbaste låten måste vi träna lite mer på. Den sitter nog imorgon, kommer bli grymt kul:)

Nu måste jag duscha, det blev sjukt varmt efter all träning! Skönt med en kall dusch!
Imorgon blir det att träna lite mer på dansen sen visa upp den. Blir bra det, vi ska försöka träna lite på morgonen om vi hinner.


Hur har eran dag varit?:D



rosa himmel

Idag efter skolan tränade jag och Sandra, eller typ nyss. Hon for hem för kanske 2 minuter ungefär. Vi har ändrat en hel del i en av låtarna vi ska ha så vi kan dom inte riktigt än. Vi får träna riktigt mycket ikväll!


Snart kommer mormor och hämtar mig, då ska vi fara ner till stan och kolla på kläder. Bild på vad jag köpt får ni kanske senare, om jag orkar ta någon med kameran och om det går att ladda in i den här datorn. Har provat förr och då gick det inte. Eller så var det bara för att jag inte hittade själva "uttaget" i datorn. Haha, ska träna litepå dansen nu sen ska jag byta om och sätta upp håret. Jag orkar inte göra någonting utav det;)
Btw, DET ÄR ROSA HIMMEL!:D

google bild,
det ser inte ut så. Här är hela himmlen rosa.


klar

Nu är jag klar och ska börja dra mig till Sandra. Är verkligen trött och mår väldigt dåligt, jag har ju ätit så jag fattar inte varför. Jaja, vi ser väl om det blir bättre!
Nu ska jag ringa mamma och kolla om hon har kommit fram till stockholm. Ha en underbar dag:)

fixa mig

Nu ska jag gå och fixa mig, sen blir det att packa väskan.

Jag fryser så oerhört mycket nu, har gjort det hela morgonen:( Blir förhoppningsvis bättre när jag har kommit igång:) Nu har jag inte tid att sitta vid datorn, ska gå och sätta på plattången. Skriver mer senare!


godmorgon för dig som är vaken.

Godmorgon!  Vaknade kvar över 5, mamma skulle till flygbussen så hon sa hejdå. Nu vill jag inte gå och sova igen:P  Somnar jag nu så lär jag nog vakna vid 11 tiden.

Nu ska jag fika lite sen ska jag lägga mig här i soffan igen!:) Jaja, det är förmodligen ingen som ser det här. Husomhelst så hoppas jag att ni har sovit gott allihopa! Nu ska jag ta något fika, hejdå för en stund.


min kväll har spenderats med mycket skratt och dans

Vi har inte gjort annat än att träna. Låtarna sitter inte helt, men vi är på god väg! I slutändan kommer det att fixa sig. Men whatever, kan väl inte hända något mer än att man gör bort sig?:)

Det kommer nog bli kul! Hursomhelst så ska jag hoppa in i duschen, ringa farfar en snabbis, plugga och dricka saft till det. Kan det bli bättre?

 

Hoppas ni haft en fin kväll, nu ska jag hoppa in i duschen. Det blev lite svettigt att träna i 2 timmar, haha.


>old pic<


I will remain where you left me

Dagen har varit skit idag, ingenting har varit bra. Det började med att vi hade redovisning på no´n. Ingen sa någonting, alla bara stod där och var tysta. Sen hade vi dansuppvärmning, fick jätte ont i huvudet och magen. Sen sa våran gympalärare att det var min grupp som skulle redovisa dansen på fredag. Vi har inte tränat någonting alls, vi trodde att vi hade efter höstlovet och det hade jag självklart hoppats på:| 

Ska nu ta och plugga sönder svenska och engelska. Sen vänta på att mamma kommer hem så att vi kan äta, men jag ska äta någonting nu också. Har varit hungrig ett bra tag nu..
Ska dra mig till köket och göra en macka, hoppas ni haft en bra dag:)


dagens andra låt



Ska nu duscha sedan lägga mig i sängen och läsa igenom engelskaläxan ett par gånger. Fick helt hjärnstopp i matten, slutade tänka av någon anledning. Det slutade med att jag bara skrev någonting och sedan blev allting fle och jag snurrade bara till det ännu mer.

Mamma ska ha datorn nu, skriver kanske ett inlägg senare ikväll eller imorgon bitti. Vi får se vad jag hinner med, hoppas ni haft en underbar dag!

tidsinställt.

Förmodligen sitter jag och räknar matte nu, och kollar på hockeyn då.

Pratar även med Ida och Ramina:) Har inget bättre för mig än att plugga just nu. Skulle hellre lägga mig i ett bad med ljus och se film än att sitta här och glo ner i böckerna. Får typ ont i ryggen:/

Våran engelskalärare är sjukskriven för att hon är "utmattad". Vad tror dom att vi är då? Iallafall jag, just nu. Ska sjukskriva mig imorgon tills jag är 17 år, blir perfekt:)  Men okej, roligt att läsa det jag babblar om, nej. Så nu ska jag fortsätta att plugga så hörs vi senare.


do not want you to feel as you do, I will do anything to make it better.

Måste börja plugga nu men kan inte slita mig från datorn. Men jag vill inte hamna sist så det är bara att bita ihop och räkna!

Sofia kunde inte komma nu, hon skulle städa så då pluggar jag själv istället. Det funkar ju det med:)
Fast, jag ska se på hockeyn också. Då känns det inte som att jag kommer få någonting alls gjort, men jag ska överraska mamma genom att vara klar med både matten och engelskan.

På torsdag ska jag fråga om mormor kan ta med kameran till stan. Har verkligen saknat den! :blush:
Jaja, nu ska jag sätta igång tvn och sätta mig med böckerna framför trynet:)


test

:) :D :P :( ;( :love:

love song


if you want him, take him.

Har varit med Jojjo i eftermiddag. Vi gjorde inte så mycket. Pratade, skrattade, gjorde egen glass "fast det blev ingen glass.

Nu ikväll ska jag göra klart matten och träna på engelskaglosorna. När det är klart kanske jag ska vara med Sandra och Jojjo ifall vi hinner, hoppas på det!
Förlåt att jag inte skrev när jag kom hem. Internet har inte funkat fast tvn har funkat, konstig värre.


på skolan

Hej!

Sitter på skolan just nu och håller på med någonting inom no´n. Jag, Sandra, Sofia och Ramina har planeten merkurius, vi skulle ta reda på någonting om den.

 

Måste kila, skriver mer när jag kommer hem. Hoppas ni haft en fin dag!


jag är trög när det gäller matte.

Förstår ingenting av matten, så jag har inte jobbat någonting. Men nu ska jag börja, mamma kom precis hem så hon får hjälpa mig!

Vi har tre läxor i veckan, två väldigt väldigt jobbiga. Matte tills på onsdag, engelska tills på torsdag och svenska berättelse tills på fredag. Kommer aldrig hinna bli klar, det finns ingen utväg. Så det är bara att bita ihop och börja.

Nu ropar mamma på mig så jag ska gå och börja med matten nu.


dagens fråga

Hur kom du till min blogg första gången?

 

Jag sa till dig vad den hette.
Någon annan länkade den till dig.
Du bara skrev någonting.

Något av alternativen jag skrev eller var det på något annat sätt?

.KOMMENTERA.


kolla den här videon!



Filmat by idapro, haha jaja.

!!!!!!!!!!!!

MIN ZIPERALL HAR KOMMIT NU!!! ÄR HUR GLAD SOM HEEELST!

Det tog verkligen inte lång tid för den att komma! Jag beställde den förra måndagen och den skickades förmodligen förra tisdagen. Det stod att det skulle ta 3-6 arbetsdagar. Men det tog bara 4-5 dagar, galet! Hursomhelst så ska jag kila iväg och plugga matte, jag är typ sist. Nej men väldigt långt bak iallafall.

 

Hoppas ni haft en bra dag hittils, vi hörs snart igen!


GODNATT

!

avatar

Sitter och ser på Avatar med mamma nu. Den är på Canal+Acion ifall ni vill se!

 

Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket, målat mammas naglar och fixat ett par lösnaglar. Det blev silvergrått alltihop, älskar färgen.

Aja, ska sluta babbla om saker som ni inte behöver veta. Hursomhelst så ska jag gå och duscha när mamma är klar.

 

Jag skriver mer sen, ska gå och dricka någonting.


tacos

Såg precis en film som hette hämnden. Den var ganska läskig men ändå bra. Kom precis på att vi skulle ha med oss något fika imorgon till skolan igen. Vi ska till folkparken och göra någonting, minns inte riktigt.

Ska snart vandra till köket och börja duka, blir tacos idag. Gott!
Brukar ni ha banan till när ni äter tacos? Haha, rätt så många av mina kompisar som bor i Burträsk brukar ha det. Jag har faktiskt aldrig smakat, vågar inte:$

Nu ska jag kila iväg och börja med dukningen!

>google bild<


marmaduke

En riktigt bra film, har ni inte sett den. Gör det. Ni kommer inte ångra er!
Det handlar om en hund som heter Marmaduke. Hans husse tar med honom till en hundpark och där träffar han ett gäng hundar som är blandras. Bosco är en renrasig hund som är den som bestämmer i hundparken, tror han. Hans tjej är en Border Collie, hon heter Jezerbel om jag minns rätt. Marmaduke lär känna en hund som heter Mazie, men han blir intresserad av Jezerbel. Han är mycket med Mazie och hennes "gäng", de är blandrasiga. När han får chansen tar han Jezerbel. Någon dag senare har han fest hemma hos sig för att hans familj skulle bort med båten. Bosco kommer och förstör allt genom att han avslöjar att han har ljugit för att han ska få Jezerbel. Mazie och hennes gäng vill inte umgås med Marmaduke något mer pågrundav att han bara stack. Nu vill ingen vara med honom pågrundav katten. Han blir ensam. När hans familj kommer hem är huset helt kaos. Phil, "pappan" i huset blir väldigt arg på honom och han får sova ute i regnet. Marmaduke blir självklart ledsen och rymmer ut i skogen där han träffar på Buster. Alla säger att han har rabies och åt upp sin ägare, men det är inte sant. Han bor helt själv ute i skogen och måste akta sig för tåg och hundfångare. Marmaduke far tillbaka men hittar inte hem, Mazie letar efter honom. Till slut hittar de varandra men de hamna mitt i en avstäng plats där en massa från brandkåren är. Asfalten far ner och Mazie faller i, det forsar ner vatten. Phil har sett Marmaduke och springer för att hämta honom, men Marmaduke hoppar ner i hålet för att rädda Maize. Båda klarar sig och de blir vänner igen, om inte mer?

Verkligen en sevärd film, den kanske inte låter så bra. Men ge filmen en chans, ni kommer älska den. Jag har sett den två gånger i rad nu. Den gick igår morse på tvn och nu när jag kom hem från Ida gick den också på tv. Kolla om den finns på www.tankafetast.se för er som har utorrent! Ladda ner den isåfall.


trevlig kväll

Hej!

Dagen igår såg ut såhär.

Duscha.

Packa.

Fara till Ida.

Spela Wii.

Maxi.

Hem till Ida och spela och äta godis.

Se tv och sitta vid datorn.

Äta.

Se tv.

Fara hem till mig ett litet tag och vara ute.

Hem till Ida, spela Wii.

Hem till mig och gå ut med hunden.

Hem till Ida och äta efterätt som vi fick med oss hemifrån mig.

Dator och se tv, allt för min syster.
Dator.
Spela Wii.
Sova.

Vi hade kul kan man säga. Vi delade på en Fluff! Det var inte så dåligt som jag trodde att det skulle vara, men man åt sig less efter ett tag. Det är typ en smet som marshmallows görs av.


Nu ska jag ut till mamma som byter däck på bilen och fråga om vi har några batterier till hennes digitalkamera. Blev fruktansvärt sugen på att gå ut och fota!
Vi hörs senare!


intressant?

Hej!

Nu är jag klar, nästan iallafall. Väntar nu på att mitt hår ska torka så att jag kan sätta upp det. Det blir bara tjorvigt om jag sätter upp det när det är blött, därför ska jag vänta.

Bilder kommer.

 2 år sedan i Boviken.


Bilder från när jag fotade Therese tidigare i höst.

Så, har inte tid att ladda upp några fler. Glöm inte att kommentera DAGENS FRÅGA! Skrolla ner en bit så hittar ni inlägget:)


duscha

Hej!

Ida och Anna-Lena kom för ungefär 40 minuter sedan, men Ida har farit hem. Hon skulle duscha, hon har varit på någon målvaktsträning. Jag for somsagt inte på träningen idag, har för ont i armen för det, helt sjukt vad ont jag har. Hoppas det blir bättre imorgon!:)

Jag är klar med all städning nu så jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan göra mig klar! Skriver när jag är helt klar.

 


dagens fråga

Ska byta till en ny design. Vilka färger tycker ni att jag ska använda?:)

nytt inlägg

Hej!

Nu har vi ätit "flunch" och jag ska nu börja att ta bort mina saker från köket så att mamma och hennes kompis kan börja laga maten.



Skulle tro att jag sover hos Ida inatt, hursomhelst inte hemma:) Tyvärr har jag inte tid att blogga nu, måste bli klar innan halv 1. Hoppas ni får en bra dag!

oh my gash..

Hej och godmorgon!

Vaknade för cirka 15 minuter sedan och kunde inte somna om. Så jag hamnade här istället! Lika bra det, så slipper jag sova bort hela dagen.
Therese ligger forfarande och sover mamma och Blondy med. Det blir att sätta på tvn och fika någonting skulle jag tro:)

Skulle någon kunna vara gullig och berätta hur man gör ett tidsinställt inlägg?(A) Har inte lärt mig det, haha! Känner mej efterbliven, men helt ärlit.. Jag vet hur man gör på bloggplatsen.se men inte här på blogg.se. Tacksam för svar!


f*cking arm..

Hello!

Therese har gått och lagt sig och här sitter jag, kul. Nej.

Har hur ont i armen som helst, råkade slå in de i någonting så nu kan jag inte röra vid någonting ner vid armbågen typ. Braaa kväll.. Hoppas den blir bättre imorgon och hoppas att jag får tag i Malin! Ska nu snart gå och borsta tänderna sedan sova. Verkligen inte kul att sitta här helt ensam, haha. Finns inte heller någon social, Sebbe "lirar", Mange bara dog, socialaaa, det gillas.

Ska gå tillbaka med datorn till rummet nu, har inte mycket batteri. Sista inlägget för ikväll, får så mycket värk i armen. Hoppas ni haft en bra kväll och dag iallafall:)!


Godnatt, vi hörs imorgon efter träningen.

vad ska jag ha för rubrik?

Hello!

Ikväll har det hänt en massa saker, både bra och dåliga.

Såg precis idol, Emil åkte ut. Tur, blev rädd när det var mellan han och Amanda! Jag älskar olle! Hursomhelst ska vi gå och göra någonting annat nu, ha det bra!
Jag uppdaterar kanske senare, vi får se hur det blir.


pizza

Hello!

Blev pizza till middag idag, gott. Var med Ramina och Therese efter skolan, vi gjorde absolut ingenting. Vi bara satt och tittade på varrandra i kanske 30 minuter? Hursomhelst kommer min kväll att se ut såhär;
städa > therese kommer > fixa oss > börja filma till filmen > dator > sova.    KUNG!

Hur ser eran kväll ut?:) KOMMENTERA!

Nu ska jag börja gå och städa bort ite från mitt rum så att en madrass ryms, vi hörs snart igen!


FRIDAY

Helloo!

Nu har vi kommit hem från Boliden. Var väl sådär, på skolan var det allmänt tråkigt:) Maten smakade piss, mjölken smakade ruttet osv. Innan på det där museét var det iallafall kul. I bussen var det också kul, jag och Fanny blev väldigt bra vänner med rullgardinen..:)

Är med Ramina nu, vet inte vad vi ska göra, vi får väl se.



Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag haft!

10 över...

... ska jag börja gå till korsningen. Känns som att den här dagen kommer bli kung, får hoppas på det. Var precis ut och kollade om min ziperall hade kommit, det hade den inte. Får kolla när jag kommer hem också:)

 

Jag fikade nyss en macka men jag är fortfarande hungrig, jag är för lat för att göra en till. Dessutom hinner jag inte, kan inte äta om jag är stressad, börjar bara må illa då. Men jag får klara mig till lunch, somsagt har vi fika med oss:)

Slänger in en arkivbild istället.


>dock inte mitt öga, skulle tro att det är mammas<


jag har alltid gått i dina fotspår älskling

Svar till Amanda; Det gick inte att komma till din blogg så.. Men ändå, det är ju bra:)!




Godmorgon!

Har precis stigit upp och ska nu fika någonting. Skönt med lite sovmorgon idag, eller inte sovmorgon men inte behöva stressa upp:) Ska sätta mig framför tvn och fika, lite mysigare. Kommer förmodligen att somna, är hur trött som helst..


>arkivbild<

boliden imorgon

Gokväll!

Imorgon blir det att fara till Boliden med klassen, fast det kanske jag har sakt? Hursomhelst ska vi dit och göra en liten "utflykt" som våran so lärare kallar det. Sen går vi till boliden skolan och äter lunch och efter det ska vi träffa en annan 7a.
Kung dag, ingen skola och det är fredag. Kan det bli bättre? Hursomhelst ska jag hämta vatten sedan lägga mig och sova.

 

Hoppas ni haft en bra kväll, skriver imorgonbitti!♥


S K E L L E F T E Å A I K♥

Hello!

Sitter och ser hockey nu, skellefteå mot modo. Just nu leder vi med 4-3, kom igen nu skellefteå♥

Det blev bara att titta på på träningen idag, jag bröt typ benet idag på boll i skola lektionen, nej men typ. Halkade på en klubba och benen for åt olika håll, bra josse bra:)


Det blir en tidig kväll för mig, är verkligen hur trött som helst och imorgon bitti ska jag upp och fixa väska och fixa lite saker här hemma som jag inte gjorde ikväll! Skriver senare ifall jag hinner, jag har inte tid nu.
Puss!


tränaaaaa

Hello!

Är med Therese nu. Ska snart fara iväg och träna, hon ska typ med:)

Vi har pratat, spelat lite innebandy å så, senare ikväll blir det att fara upp på maxi och köpa lite fika och dricka till imorgon, blir suuuuper! Ha en fin eftermiddag så hörs vi senare.

 


ojdå, titta här


Rubriken sa allt, har ändrats hur mycket som helst sen förra julen 2010 då detta fotot togs. Hehe, men man måste ju bjuda på sig själv lite.

today



Min outfit idag. Eftersom att min dator inte fungerar så kan jag inte ta bild, de här bilderna har jag letat upp på google.

 

Stickad tröja; Cubus. Dock inte en sådan jag har, men ungefär. Min är mer beige och brun och mer stickad. Kan inte förklara.

Byxor; Cubus, lite mörkare än dom på bilden.


Nu ska jag fixa lite i mitt rum och planera mer till filmen:)


hawaii five - 0

Hello!

Sitter och ser Hawaii five - 0 just nu. Men det blev just reklam så jag ska be mamma förhöra mig på hkn igen. Gick rätt bra fösta gången hon gjorde det, det är ju bra:)

Det här får bli sista inlägget för ikväll, har inte tid och mamma ska ha datorn nu, vi får försöka dela på tiden medans jag inte själv har någon. Ska lämna in den och kolla om det bara är den där saken på sladden som har gett upp eller så är det hela datorn som har kraschat. Vi får hoppas på att det bara är sladden så att jag bara kan byta den!

 

Hursomhelst hoppas jag att ni har haft en grym kväll, för det har jag haft. Sovsött sedan!


skräckfilm

Hello!

Har varit med Therese tills nu. Vi planerade en skräckfilm, tidigare gjorde vi lite små "skräcksnuttar". Dom blev faktiskt bra!:)

Imorgon blir det att planera ännu mera, kommer bli super:) Mer om den får ni veta senare ifall vi får ihop folk så det går att göra en. Nä, nu ska jag fortsätta pugga.

Hejdå!

hungrig.

Hello!

Ska ta en macka och gå ut med hunden nu. Sedan blir det att sätta sig med böckerna framför sig, tråkig kväll detta blir.
Imorgon har vi somsagt prov, men bara två lektioner! På morgonen är det boll i skola sedan blir det hk prov efter det är vi lediga hela eftermiddagen:)

 

Dagen idag har varit helt okej, förrutom engelskan då, den är alltid tråkig nu för tiden. Bara för att vi har en vikarie som är helt trög och fattar verkligen ingenting. Man kan typ förklara en sak i ett år utan att han förstår, BRAAA!

Arkivbild från sommaren 2011.

 


ungefär 7 punkter

Gokväll!

Har ungefär 7 punkter kvar av hela bladet som vi ska öva på. Det är väldigt svårt, men det måste ju göras någon gång.
Perfekt att plugga nu också, eller nej. Är inte på bästa humöret pga min dator. Skriver kansker mer sedan, mamma ska fixa soffan nu och jag ska fortsätta med läxan.
Hoppas ni haft en bra kväll!

 

 


plugga

Helloo!

Nu ska jag hoppa ner i badet samtidigt så blir det att plugga hk. Har prov i övermorgon, det är hur svårt som helst. Har inte orkat börja plugga, så brara två dagar på mig nu.

Förlåt för jätte tråkiga inlägg men jag har inte så mycket tid just nu. Har rätt så mycket prov och läxor, men ett till inlägg ska ni nog få:)

en väldigt lång bloggpaus.

Hello!

Nu har jag äntligen tänkt börja om att blogga här igen! Började sakna det lite;). Har en blogg med Ramina men vill ha en själv också, helt ärligt så tror jag att jag ska skaffa en ny blogg och börja om allting! 

Malin skulle göra en ny design till mig lät det som. Blir suuper! Har ingenting att säga just nu, så ni får ha det så bra!

 

RSS 2.0