bloggpaus!-.-

HejHej!


Det får bli en liten bloggpaus..-.- orkar bara inte mer har nog problem me allt just nu! Ni hittar mej här www.JagHjartaaDejj.blogg.se! hejdå..

älskarer(L)..

JAG Ä SÄMST

HejHej!


Jag vet att jag ä sämst på att blogga. Men det är inge kul att blogga om man inte får några kommentarer.. I dom sista inläggen har jag fått 1-2 kommentarer. Idag på skolan sista timmen hade vi matteprov! Tror inte det gick så jätte bra för mej..:$ Är verkligen sämst på matte.. HAH

Just nu chattar jag lite.. Har som inte så mycket att göra.. Måste börja blogga på www.jaghjartaadejj.blogg.se nu. Vi får höras sen!

(Arkiv bild)

DUSCHA!

HejHej!


Nu ska jag gå och duscha sen ska jag välja kläder till imorgon. Ikväll har jag inte gjort någon specielt. Suttit vid datorn varit ute och tagit lite bilder med Moa. Det är de enda jag har gjort.

Igår var jag hos mormor. Det var jätte kul! Vi gjorde blåbärspaj, jag bakade CupCakes, vi såg på film och mycket mer! Det blir inge långt inlägg ikväll, är väldigt trött.. Imorgon är det skola, varför har vi skola? Kan vi inte få vara ledig hela vägen upp till jobben? Hatar verkligen skolan..


Pöwzhäii!♥

ny blogg!

HejHej!


Nu har jag skaffat en ny blogg. Men jag kommer neturligtvis inte sluta bloggar här! Vi har bara hunnit skriva ett inlägg var än. Jag kan länka bloggen. www.JagHjartaaDejj.blogg.se den skulle heta jaghjärtadej men dom har ju inte Ä.. Så de blev det där namnet. Ska blogga där snart, ska lägga upp bilderna. Det kommer kanske mer bilder som vi ska ta inne! Vi får se. Moa fixade kameran idag, bra va? Nu kan jag börja ta bilder igen och lägga in. Nu ska jag vara med Tess och Cissi!




Pöwzhäii!♥

FOTO♥

HejHej!

Nu ska ni få lite bilder osm jag och Moa har tagit!

















Pöwzhäii!♥


disco+sowwe//Cupcakes

HejHej!



Igår var jag ju somsagt på disco! Det var jätte kul, vi dansade sjöng. Efter discot for vi hem till Sandra och packade hennes grejor sen for vi till Fanny sen till mej sist till Sowwe. Vi kollade på någon film fast jag, Fanny och Sandra somnade. HAHA Sowwe fick typ bädda och allt de andra.. Jag har nyss gjort klar mina CupCakes! Vi har inte hunnit smaka än, jag väntar bara på att dom ska komma och fika. Dom måste bädda innan.. Sitter typ vid datorn och dreglar, vill bara äta. Nä, nu ska vi ta och äta CupCakes!





Ha en underbar kväll, pöwzhäii!

klaR!

Godmogon på er!


Jag har precis gjort mej klar, jag ska börja gå till Sandra 5 över 8 så jag hinner slänga in ett inlägg innan jag far. Imorse fick jag panik! Jag kollade på klockan då var den 20 över, jag trodde den va 20 över 8 men den va ba 20 över 6.. Ibland då jag börjar skiriva ett inlägg åsså är jag typ inne på apberget samtidigt, hha då glömmer jag typ bort att skriva..:$

Jag känner mej typ extra glad idag!, vet inte riktigt varför men. Vi ser väl om de blir en bra dag. Nä, nu måste jag gå.





Pöwzhäii!♥

drar nu

HejHej!

Nu drar jag snart till Sowwe, ska kolla film me nå kompisar.

Bloggar mera sen.









Pöwzhäii!♥

NÅGON!?

HejHej!


Kom hem för ungefär 45 minuter kanske? Idag på skolan börjad vi med att ha språkval i Spanska. Vi gjorde inte så mycket på Spanskan idag, det var den sista lektionen vi hade i Spanska. Sen tro jag vi hade Engelska, matte, NO, SO, Svenska sen slutade vi, haha vet inte om jag skrev lektionerna i ordning. Ikväll ska jag iallafall kolla film hos Sowwe tro jag.

Justja, någon som vill skaffa blogg me mej? NÅGON?!,snälla. Vill verkligen ha en till blogg, vill inte barra skriva på den här..




Pöwzhäii!♥

Skola

Godmorgon på er!


Idag ska jag på skolan. Har typ lägntat?

Jag är inte säker om vi börjar 10 över 8,menmen vi ser väl. Just nu så är jag inne på apberge. Vaknade precis nyss ungefär. Är väldigt trött, jag kommer säkert bli piggare när jag ska platta håret osv.. Det blir inge långt inlägg just nu på morgonen, jag har nämligen inte hittat några kläder än.. Jag har som inga kläder, funderar på att ha de jag hittade igår men nae jag tro inte de..
Nu ska jag plocka fram några kläder och göra mej klar, vi hörs!




Pöwzhäii!♥

gårdagens Sportscamp!

HejHej!


Igår klocka 10 i 8 gick jag upp till Fanny, Fannys pappa kunde skjutsa oss till VBbadet. När alla hade kommit gick vi bortanför slalombacken och hade någon pinsam uppvärmning. Efter det så fick man göra något av det man hade valt, vi kunde inte riktigt bestämma oss om vi skulle fara och köra Go-Kart eller Bowling. Tillslut blev det bowling ändå. Jag körde mot Sowwe och Ramina. Jag vann, Sowwe 2, Ramina 3. Var faktiskt väldigt kul! HAHA jag och Sowwe ska börja bowling. Första träningen är på söndag klockan 5 till klockan 6. Ser verkligen framemot söndag, orkar nästan inte ens vänta!?

Bowling var betydligt mycket roligare än vad jag hade förväntat mej. Innan vi skulle fara och bowla så ville jag inte. När jag väl var där var de kul. Ångrar inte att jag for. Någon av er läsare som var på SportsCamp och bowlade?



Kanot hade vi också. Fast det var inte lika kul, det spöregnade när vi va ute med kanoterna. Men det var kul men det var roligast första gången jag gjorde de. Någon av er läsare som var på SportsCamp och åkte kanot?

Årets SportsCamp var mycket roligare än förra årets, någon som håller med?



Pöwzhäii!♥

Sjuk...

...igen. Imorse vid klockan 7 mådde jag jätte illa. Har ont i magen nu och lite illamående. Förhoppningsvis ska jag till skolan imorgon, har verkligen inte träffat kompisasrna så mycket nu dom senaste dagarna. Lite igår, men det var inte allt vad jag behövde. Idag ska jag iallafall städa mitt rum lite grann, göra några headers till Ramina. Ska försöka att överaska mamma när hon kommer hem genom att rummet är helt rent!

Kommer ett senare inlägg om SportsCamp från igår. Just nu håller jag på med ett gummiband. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ska jag lägga ner bloggen tycker ni?..



Pöwzhäii!♥

Godmorgon!

HejHej!


Har ni vaknat?

Själv vaknade jag 06.06, jag hörde när mamma gick upp. Jag ska snart gå och fika, mår lite dåligt.. Vi får se om jag mår bättre när vi ska till skolan. Jag tror vi ska cykla eller igår lät de som de. Det var ju ganska kallt ute igår när vi for på träningen bara 10,6 nu senast då jag kollade var de bara 3,5. Jag känner att jag nog inte cyklar om de är så kallt när vi ska fara..

Är det någon av er bloggläsare som är väldigt morgontrötta? Jag är däremot väldigt morgontrött, men jag lyckades endå gå upp i tid imorse så jag skulle hinna slänga in ett inlägg innan skolan. Kolla den här bloggen!

www.JojjosLillaLiv.blogg.se. Nu måste jag gå och fika och göra mej klar vi hörs sen!




Pöwzhäii!♥


blogg,blogg

HejHej!


Idag har hela dagen spenderats av att göra Raminas blogg och Stinas. Har gjort jätte mycket på Raminas blogg, har inte hunnit göra hennes design jag har bara gjort Stinas. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hittar väl på något. Fail, trodde att Stina visste hur man la in headern men de visste hon inte. Just nu så har vi ett ganska stor problem här.. Någon som kan hjälpa?:$

Det blir kanske Jojjo ikväll?

Känner mej piggare idag än igåt, tror jag få vara ute idag!
Nu ska jag fortsätta kolla runt och fixa lite saker på Raminas blogg.




Pöwzhäii!♥

ännu mer

HäiiHäii!


Kom hem från pappa idag. Skrev inget inlägg där, jag belv bara sämre. Just nu chattar jag lite med Stina,Sebbe?
Har iallafall skaffat en nyare msn ikväll, jag fick lov att skriva ner alla på min msn på papper. Man fick ju själv lite ont i handen.

Ikväll har jag inte gjort något. Har bara suttit här på en stol och kollat på en skärm. Kollade lite grann på valet, medans grillade jag lite av allt möjligt. Plättar,choklad osv.. Imorgon ska jag vara med någon tror jag.

Ska kolla om jag ha nån bild jag kan ladda upp?

Jag saknar dej grymt..(L)

När vi gick ut 5:an. Jag som håller i rosen, Sandra med hårklämman. Saknar dej Sandra(L)

Skriver nog mer imorgon. Ska gå och lägga mej snart så man blir frisk någon gång.



Pöwzhäii!♥

då blev...

...man sjuk. 

Förlåt att jag inte bloggade något igår, jag orkade verkligen inte. Jag hade feber,ont i halsen osv.. Mår lite bättre idag, jag är bara snorig och ont i halsen. Ska snart äta lite sen ska jag packa. Jag ska till pappa, bussen går klockan 2. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vad gillar ni att läsa om?

Igår kollade jag på matchen. I första perioden tyckte jag att dom spelade ganska bra endå, men sen i andra perioden blev dom lite sämre. I oktober kommer jag nog inte blogga så mycket pga att jag kanske ska få en ny dator. Måste fixa msn och allt, jag har ju Freddes dator för att den som jag har på mitt rum inte funkar.

Skriver något inlägg hos pappa kanske.




Pöwshäii!♥

regn


förkyld?

HäiiHäii!


Har precis kommit hem! Det regnar och blåser jätte mycket ute! Ikväll är de träning, om den inte blir inställd såklart. Jag kan nog inte fara dit.. Har ont i halsen osv.. Vad ska ni läsare göra då? Om jag inte far på träningen ska jag nog vara med någon kompis,kolla film typ. Ska inte på träningne har jag bestämt, har för ont i halsen..

Chattar just nu med Sebbe. Pratar inte om så mycket. Ska kolla om jag kan lägga in några bilder! Om de inte kommer några så äre för att jag inte hittar kameran.



Pöwzhäii!♥

försenade bilder.

HäiiHäii!


Nu ska jag lägga in bilder från hockeyn!


Utsikt från logen! Det var inte så många där men det var paus när Jojjo tog kortet(!)

2-0 i andra perioden!

Min Brejk! Vrid på huvudet.

AIK! Vrid på huvudet.

Gulliga lilla du!(L)

Special biljett för "LOGEPLATS"

AIK-SUNDSVALL

Jag..:$

Det var alla bilder vi har tagit!
Lånade från Jojjos blogg.

Pöwzhäii!♥

Boda.

HäiiHäii!


Godmorgon på er alla!

Idag ska jag kanske fara på boda me några kompisar först måste jag ba hitta någon. Jag har iallafall nyss ätit frukost. Det blev gröt och macka. Någon som vill följa på boda?:]

Igår grilladea jag, mamma, Ida och Anna-Lena korv här ute, jag och Ida vi grillade äpplen som vi hade "PALLAT" hos grannen. HHAHHA det var så kul, klockan va ju vid typ 11. När jag hoppade kom de minnst 20 äpplen samtidigt och vi skulle inte låta det ligga några äpplen på marken så det var ju bara att plocka upp alla! När vi hade plockat upp nästan alla så föll det ner ett äpple basådär. Vi gick tillbaka senare då hann jag plocka 6 kilo..:]

Kvällen ägde, sen när vi hade lämnat äpllen hos Ida så skulle vi gå hem till oss för att grilla då typ höll Ida fast mej så vi ramlade ju självklart i diket..

(L) (!)


Underbar kväll med dej Ida.

springa me ida bram!

HäiiHäii!


Ska snart gå och byta om, sen ska jag fara och spirnga med Ida Bram! Vi ska säkerligen springa samma väg som vi sprang i torsdags. Fast då sprang vi inte så mycket för att det komme några "mörka småsnorungar" som följde efter oss hela tiden.

Jag har precis ätit middag, det blev fisk som vi fiskade upp förra helgen och lite kött med potatisklyftor. Jag gjorde en sås till också, det var den vi gjorde på HK´n.  Nu måste jag gå och  byta om!


Pöwzhäii!♥

ojdå..:]

HäiiHäii!


Igår skrev jag inte något mer inlägg för att jag kollade på tv och väntade på att mamma skulle gå å borsta tänderna. Jag råkade visst somna i soffan ett tag. Vi gick och la oss efter att mamma hade väckt mej, hon somnade ju naturligtvis före mej i soffan. Idag KANSKE jag ska till hemmis och fiska och va me hästar! Vi får se först måste jag å tag i någon kompis som vill följa.



Pöwzhäii!♥

Home!

HäiiHäii!


Nu är jag hemma från hockeyn. Skellefteå aik vann mot Sundsvall med 3-2, man såg jätte bra från lårsen! Bilder kommer senare tror jag. Jojjo har tagit några bilder men int så många. Typ en bild på mej, gillar inte att vara med på bild. Vi fick varsinn coca cola. I andra perioden börja vi typ slå varandra varför har jag aingen aning vi var väl bara roade. Nu ska jag gå och äta varma mackor! Efter det ska jag sitta vid datorn en stund sen ska jag nog se lite på tv.

Förlåt för att jag inte kan lägga in bilder på mej själv, har borta kameran och den stora funkar inte att ta kort med längre. Så ni får nöja er me text och lite andra bilder..;/  Saaaaarrryyy...;(


Nä nu ska jag gå och äta varma mackor!

Ha en bra fortsättning på kvällen!;*



fredag!

HäiiHäii!


Allt bra?

Ikväll ska jag fara och se på hockey med mamma och Jojjo!(L) Kommer säkerligen att bli kul. Vad ska ni läsare göra ikväll?

En underbar liten unge är....................................................











Johanna Linnea Lind!;*(L)

älskardejgumman!

Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder!

bästadagen!(L)

du sviker oss aldrig Hadelöv!(L)

Ge aldrig upp!(L)

lägga ner?

HäiiHäii!


Tycker ni att jag ska lägga ner med bloggen?, och lägga ner hela bloggandet? Jag uppdaterar aldrig så jag vet inte om jag ska lägga ner elr inte.. Vi får se hur det blir det är ni som avgör! Ikväll efter städning ska jag fråga någon kompis elr mamma om vi kan fara ut och springa lite. Kände för att jag vill röra på mej ikväll inte bara sitta vid datorn som alla andra kvällar. Jag tror dom flesta av mina kompisar ska se på Idol.. Om inte så tar jag väl hunden med mej ut själv en sväng.

Men det får bli efter städningen. Nu ska jag gå till köket och duka fram!




Pöwzhäii!♥

min kväll;*

HäiiHäii!


Ikväll har jag varit med Sandra,Fanny,Sowwe,Ante,Wille & Sebbe:D♥  As kul! Vi skulle köra "Burkas" men de blev inge av. Vi typ ba pratade cyklade i någon barn grejjjss. Tidigare vid 5 tiden så for jag Wille & Sebbe till Frasses & åt middag, eller det var bara jag och Sebbe som åt Wille han fick inte han skulle äta när han kom hem. helt okej, jag tog ett Skrovmål men jag åt typ tre tuggor på hamburgaren.. Wille fick betala me mina pengar åt mej, jag vågade inte betala. Han var nära att få lämna maten som blev över också, men det gjorde jag faktiskt själv. Visste är jag duktig? Nu ska chattar jag med Sandra ska gå & duscha nu. Det känns jobbigt, men imorgonbitti hinnre jag inte duscha på morgonen eftersom att vi börjar vanlig tid. Får faktiskt lite bråttom på morgonen att göra mej klar, funkar endå ibland iallafall. Nej, nu ska jag ta & gå och duscha innan Fredde hinner ta duschen. Vi får höras imorgon då!

Godnatt!;*




bye!

HäiiHäii!


Jag far snart upp till Sandra!

Sowwe har inte kommit än så jag ska vänta ett tag till senn när hon kommer så drar cvi upp till Sandra, vi ska cykla till skolan idag..-.-

ahaha orkar typ inte de mnu men aja ska packa gympaklääderna nu.



te

HäiiHäii!


Nu ska jag dricka te. Har inge annat som jag är sugen på just nu. Idag har vi sovmorgon till kvart över 9 tror jag de va, så jag har tid att blogga lite mer på morgonen än vad jag brukar göra.

Jag måste gå och dricka upp mitt te nu!

Skriver mer sen när jag är helt klar.




läxorna!

HäiiHäii!


Ska hjälpa Moa med läxorna nu, sen ska jag gå och duscha. Jag har varit på träning ikväll, det var väl okeyy. Vad har ni läsare gjort?=)

Jag är också inne på apberge nu, ganska nice. Imorgon är det skola igen.. BAJSA! 
Idag på skolan när vi hade matte tror jag att det var så gick brandalarmet.. Först trodde jag att de var Isaks mobil men tillsist fattade jag att det var brandalarmet.


Kjaam!(L)

damp.

HäiiHäii!


Har inte haft tid att blogga något idag har spelat fotboll med Felicia hela dagen. Ikväll tror jag att jag ska baka sockerkaka, men jag vet inte. Jag är så jävla trött sen igår.. Har inte sovit något, har typ damp nu. Nu ska jag typ fortsätta va me Felicia.. När hon har farit så ska jag typ lägga mej och sova eller något. Förlåt för korta inlägg på sista tiden men Felicia ska få skriva ett inlägg nu. Vi får höras.



Kjaam!(L)

Maxi

HäiiHäii!

Kom hem för en stund sedan. Jag var på Maxi me Mamma! Skulle köpa korv och en dricka. De blev cider lime och jordgubbssmak. Det är faktiskt en ny smak, den var faktiskt jättegod den rekomenderar jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i inläggen.. Kan ni ge mej något förslag vad gillar ni att läsa om? För jag vill skriva så mke jag bara kan men jag vet inte vad jag ska skriva om, de blir så svårt.. Förresten, jag bakade chokladmuffins idag! Blev faktisk rätt så goda.

(Bild tagen från google)

Puss!♥


nej.

HäiiHäii!


Glöm allt jag sa i förra inlägget.. Blev inge.
Orkar inte skriva just nu.

Puss...

felicia?♥

HäiiHäii!


Har inte uppdaterat så mke idag pga att jag har bakat, jag har självklart suttit vid datorn mke också men jag har bara inte orkat att blogga. Ikväll blir det grillat till middag!Mumms..

Kanske Felicia ikväll?♥

Vad ska ni läsare hitta på ikväll?
Ska nog ta och läsa Fokis blogg nu.

Skriver mer sen,


pusshej♥

8.20

HäiiHäii!

Imorse så vaknade jag 8.20.. Blondy väckte mej och jag kunde inte somna om. Jag har typ suttit vid datorn hela morgonen. Idag har jag match mot Stämningsgården, jag ska kolla lite senare när den börjar. Vad ska ni bloggläsare göra idag?

Jag hade också tänkt att jag skulle hinna fixa mitt rum!
Nu ska jag läsa Felicias blogg.

Saknar dej.




hockeyn igår!

HäiiHäii!


Förlåt för att jag inte skrev igår jag hann inte.. I första perioden så hittade vi ingen stans att stå så vi bara ställde oss någonstans. Efter ett tag så vare en gubbe som la sin hand på LA´s axel! Sen när vi skulle ställa oss för att kolla på andra prioden så såg vi Samme och Oliver. Efter ett tag så gick vi och ställde oss en bit ovanför Samme och Oliver, Samme han kollade upp mot oss men han såg occ inte sån tur var! I slutet av andra perioden så gick vi och ställde oss längst ner. Oliver och Samme såg oss då, Samme han skrek FELICIA! Oliver han satt där och vinkade-hahah. När matchen var slut så gick vi ut. Inga bussar var där, så jag ringde mamma och frågade. Hon sa att hon råkade se fel.. Så hon fick komma och hämta oss tillslut! Vi skjutsade hem LA sen for vi hem. Jag satte mej vid datorn då men jag hade fullt upp med andra saker! Det där var våran långa underbara kväll!;* Imorgon har jag match mot Stämningsgården. Jag vet inte riktigt vart den är. Ska gå in på hemsidan och kolla om dom har lagt ut något! Vi får höras senare idag!



Kjaam!(L)

hockey!

HäiiHäii!


Jag ska snart fara ner till SkellefteKraftArea! Jag och LA ska fara och se.

Vi sitter och pratar om hur vi ska ta oss dit. Förmodligen blir det att gå elr att cykla, tror det blir att cykla. Men vi får höras efter matchen! 


Puss!(L)

måste klippa mej snart.

HäiiHäii!


Jag måste klippa mej snart! Det var jätte länge sen jag klippte mej. Senast i våras. Ska prata med Mamma och fråga om hon kan boka en klipptid åt mej på Attityd. Jag rekomenderar att ni läsare ska klippa er där, det kaske finns någon av er som klipper sej där. Men dom som inte klipper sej där elr aldrig har klippt sej där borde prova!

!<3



1 september!

Godmorgon på mer!


Idag är det den första September! Börja bli kallt ute nu. Jag saknar sommare så mycket.. Bada,glass,varma sommardagarna och mycket mer.


Någon frukt!


Puss!

RSS 2.0