kåge

Hello!

Ska börja göra mej klar nu, vi hörs ikväll kanske. Ni kommer att få bilder.

Men.. GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Puss!

ni kan få veta nu!

Hello!

Tänkte att ni kunde få veta varfr jag va så glad häromdan! Jag ska få köpa ett..............................................................................................................MARSVIN:D!
Fast det är jätte länge kvar.. Vi va på Arken Zoo igår och kollade på bur osv, men dom hade inga marsvin. Alla var redan bokade, men de kommer mer nästa vecka på onsdag. Men då far jag till Sandviken, och det är så långt dit dessutom rymms inte buren. Så jag sa till Mamma att jag kan ringa och boka en och fråga om de finns någon lurvig! Jag hoppas de finns en tjej som är lurvig då ska den heta.... nej det får ni veta då!;)

Nu ska jag gå upp och ta en macka eller något, jag vaknade klockan 12 så.

Så sjukt söt!  Typ så lurvig.:]

Pussar&Kramar;*

godnatt

Godnatt och Sov gott!

Mina julklappar får ni bilder på imorgon.


behöver du en hamsterbur?

Behöver du en hamsterbur?



Tre våningar, det följer med två hjul, ett hus, en matskål, en vattenflaska & en boll.
Köpte buren för 800, du får köpa den för 500.
Släng in en kommentar om du är intresserad!

min julafton!

Hello!

Det här blir ett gsnska långt inlägg, hoppas att ni orkar läsa allt. Nu ska jag börja skirva.

Min julafton började med att mormor väckte mej klockan halv 9. Sedan låg jag kvar i sängen och kollade på en stjärna som lyste extra starkt. När jag hade piggnat till gick jag ner och hjälpte mormor med att göraklart tårtan, när tårtan var klar gick vi upp till mamma som fyllde år. Vi satt där uppe och fikade ett bra tag, sen höll jag nästan på att somna om igen men jag tänkte att jag skulle försöka att gå upp. När jag hade gått upp slog vi in de sista julklapparna och la ner i stora tomtesäcken som jag skulle ha med mej till pappa. Mitt på dagen åt vi lite lunch, sedan öppnade vi julklappar som jag fick från mammas sida. När pappa och Lorentz kom drack vi lite glögg och jag åt skummtomtar, närjag hade packat i allt så for vi till farfar och va där ett tag innan Kalle Anka började. Vi skjutsade hem Lorentz till hans föräldrar. Jag och farfar blev lite försenade till Kalle Anka för att pappa skulle skjutsa Greger och Marie-Louise till Staffan och Inger först. När alla hade kommit satt alla där nere och drack julmust och rommacka. När Kalle Anka var slut gick alla upp för att sätta sej och äta, det var jätte gott! När vi hade ätit upp kom jultomten (Lorentz) och delade ut julklapparna. Sedan när det var klart och alla paket var öppnade gick alla ch satte sej igen och väntade på efterätten som bestod av Vanilj Glass Med Hjortron. När jag var klara gick jag och satte mej i soffan med pappa och Markus, när alla var klara började vi spela ett kortspel som kallas "Gris" Sedan spelade jag och Inger och Tore lite "Bubblan" Haha det var jätte kul! Det händer inte så mycket mer efterom att jag och pappa skulle sova hos farfar och åka samma bil hem så for vi hem halv 10. Farfar orkar inte vara där så länge.. Men det var riktigt kul.

Nu får ni bilder.
 Farfar!
Markus som lyckades blunda.. (kusin)
Marie-Louise (faster)
Inger
Pappa som öppnar julklappar!
Lorentz (kusin)
Staffan (farbror)
DEXTER(L)!
FRISCO(L)!
?
BALOO(L)!
Deras trappuppgång från källaren där man kollar på Kalle Anka.
Haha Frisco, han skakade just på huvudet när jag tog bilden!
Inger märkte inte att jag tog kort.
Staffan igen-
Markus
Lorre
Förklarade för farfar hur man gjorde med lampan.
<---Tore och Greger--->
Marie-Louise och Lorentz
DEXTER(L)!
fjollN
random:$
FRISCO(L)!
Pappa tog kort när vi spelade "Gris" höger om mej sitter Tore. Vi hjälpte varran lite(A)



Där farfar bor.
MOBBA INTE!

Nu orkar jag inte ladda upp nå mer, nu ska jag gå och öta något.

Puss!


sjuk..

Hello!

Förlåt för att jag inte har bloggat efter julafton. Jag har sagt till mej själv varje dag att nu ska jag blogga, men jag har aldrig orkat. Imorgon kommer ni att få veta hur min julafton var, vad jag fick och en massa bilder! Jag ät på sjukt bra humör just nu!

Tyvärr så tänker jag inte berätta varför jag är på så sjukt bra humör just nu, det får ni veta imorgonbitti. Nu ska jag sova vi hörs.

Puss!

dan före dopparedan!

Godmorgon på er!

Just nu chattar jag lite med Sofia och Elisabeth. Jag ska snart släpa mej till hallan och ta på mej mina vinterkläder sedan ska jag gå ut och hjälpa mormor att skotta lite snö. I dag är det somsagt "Dan Före Dopparedan!" och imorgon är det JULAFTON!:D Jag längtar verkligen!

Vad ska ni ha på er? Jag ska iallafall ha på mej min svarta klänning och mina nylonstrumpor! Jag ska ha med mej datorn till Staffan och Ingen imorgon. Så ni kommer att få bilder från kvällen. Nu ska jag gå ut och hjälpa mormor med skottningen, vi hörs väl senare.

PUSS!


GRATTIS FARFAR 85 ÅR OCH GRATTIS AMANDA 12 ÅR(L)!

Hello!


Igår fyllde min farfar 85 år så jag var där till halv 10. Sedan kom mormor och hämtade mej, och idag fyller Amanda 12 år! Grattis sötnos och grattis farfar!

Det som är bra här är att Amanda är hos sin morfar som ligger 3-4 hus härifrån mormors hus. Jag ska nog vara med Amanda i dag, kan ju aldrig vara med henne annars för att hon bor så långt här ifrån.
Ska fika lite nu, vi hörs senare och se hur det blir.


SHIT VAD JAG SAKNAR DEJ FLUGAR!..;(
Jag ska komma i sommar(L)(L)(L)(L)(L)(L)!


Puss!


IM BACK!

Hello!


Nuuu är jag tillbaka! Jag tog en bloggpaus på den andra bloggen för att Ramina aldrig bloggade typ, så det kändes lite onödigt. Jag ska försöka att hålla upp uppdateringen så mycket jag kan nu när jag har börjat om här.

Det är ju lov nu dessutom! Igår hade vi julfest på skolan, ella och malin sjöng. Dom var sjukt bra! Haha iallafall lanade jag i helgen med Ramina, ni ska få lite bilder från de.










Det var dom. Ni kan få en egobild av mej som jag tog igår innan jag for till skolan.


Puss!


bloggpaus

Som rubriken säger, ni hittar mej på www.josseochramina.blogg.se

Puss!

ny blogg!

Det kommer en ny blogg ikväll! Ska göra en med en kompis. Den ska heta, www.Josse&Ramina.blogg.se kolla gärna in där någon gång, jag kommer naturligtvis inteta bort den här bloggen men ni kommer inte att få lika mycket uppdatering. Det var väl det jag ville säga vi hörs senare.


Puss!

HEHE^^

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på sistone. Men vi tog nämligen sprutan i tisdags, sedan dess har jag inte mått något vidare bra.. Jag fick jätte ont i magen, jag kunde inte gå. Jag fick också lite feber, jag känner mej inte riktigt frisk ännu men jag ska ändå försöka hålla uppe uppdateringen så gott det går! Nej, nu slutar vi prata om dåliga nyheter och kommer till dom bra istället!

                                                                                                                                                                                


Imorgon slutar vi ungefär vid 11 tiden! Bra va? Jag ska inte hem direkt efter skolan.. Jag ska nämligen till min gammla skola och äta på cafeét som dom har öppet varje fredag till klockan två ungefär. Sedan far jag hem och packar ihop lite saker sen kan jag blogga! Jag kanske bloggar innan jag börjar packa vi får se hur det blir. I helgen blir det nog inte så mycket uppdatering pga av att jag ska fara till min pappa som bor i Umeå!:) Det uppskattas verkligen, träffar bara han varranan helg.  

Imorgon har vi bara:
Svenska på morgonen & HK efter svenskan!

Ikväll har jag kollat på hockey med Mamma, Fredde, Moa & Mosse(L) Vi vann mot Södertälje med 4-1. Bellemare fick göra mål med öppen kasse! Det var ju kul, det brukar ju oftast var Jimmy Eriksson som sätter det i öppen kasse!


Men nu ska jag sluta babbla och börja packa ihop lite kläder.
Såhär kan en ny duschad Josse se ut en torsdag kväll!


Puss!


outfit!

Jag tänkte göra ännu en ny kategori, tänkte att det skulle vara: DAGENS OUTFIT! Så ni kommer att få dagens outfit idag, det är vad jag köpte igår.

Förlåt för den dåliga bilden..
Ljus rosa kofta: BIK BOK
Grå shal: BIK BOK
Grå alladin byxor: Cubus

Haha ja, det var dagens outfit.
Vi hörs.


Puss!

stan igår + idag

Ska när som helst fara på stan med mamma och mormor. Vi ska shoppa kläder och sådana saker, sen när vi har
shoppat färdigt ska vi äta middag.

Jag måste göra mej klar nu, jag tror att mormor komme nu.
Bilder kommer senare.




Puss!

ansiktsmask!

Sitter och kollar på Beck- lockpojken just nu. Den är när som helst slut, ni ska få lite bilder från kvällen.

(L)
Den som mamma hade.Jag hade, det var en sån där som torkade in sen skulle man dra bort den från ansiktet.

Mamma, råka missa lite på sidan..:$

JAG ÄR PIPPI




Puss!


nu!

Nu ska ni få bilderna, det är inte så många men det räcker nog..

 Lussebullsdegen.


HAHA dom hade jäst så att dom ramlade ur skålarna..:]

Bulldegen

Bullarna som väntade på att gräddas!


Jarå.

Nu är vi klara med bakningen ni får lite mer bilder när allt har gräddat färdigt. Vi har några bullar inne i ugnen nu, det blev så att vi gjorde bullar också!
Men det blev inge pepparkakshus det blev bara pepparkakor.

Slänger in bilderna senare.


Puss!

YES!

Nu ska vi börja baka, bilder kommer sen!


väntar

Nej, jag har ännu inte ätit frukost, vi skulle göra det lite senare för att mamma är och gymmar. Ska snart börja städa, har inte orkat börja så jag kommer nog inte hinna klart.

Nej nu måste jag börja städa.



Puss!

ÅÅÅH!

Igår började jag ladda hem en film, och idag nyss blev den klar. Men den funkar inte, det här inte min turdag precis. Har redan sagt att det inte kommer bli så mycket bloggning, ni vet varför. Nu på förmiddagen ska jag ägna min tid till att städa mitt rum. Just nu är det oerhört stökigt, så det skulle kännas bra om jag fick lite finare.

Jag ska bygga ut mitt rum, så jag kommer få mycket större yta att vara på. Ska snart släpa mej till köket och fika lite frukost. Vi hörs sen!


Puss!

MILKSHAKE!

Dricker JordgubbsMilkShake just nu! Liten efterätt, till middag blev det en super god middag som bestod av klyftpotatis,löv biff, morötter och grönpepparsås.

Ikväll blir det nog bara att sitta hemma vid datorn och ta det lugnt. Imorgon blir de inte mycket bloggning för min del. Jag ska nämligen baka pepparkakor och lussebullar! Har saknat de, hihi men nu ska jag inte blgga nå mer. Ska fråga mamma om hon vill möta mej i hockey..:]




Puss!


internet..

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat så mycket på sistone. Men internet på min dator funkar inte, det stängs av hela tiden och mammas dator som jag använder nu är så seg så jag har inte orkat att använda den. Så jag vet inte riktigt hur mycket uppdatering ni kommer att få. Jag ska prata med mamma och fråga om hon kan dra ut rotern ett tag när hon kommer hem.

Nu ska jag ringa och fråga hur länge det dröjer.




Puss!


skola

Här får du söka böcker och fakta till skolarbetet.


:O!

Imorse vaknade jag vid 6 tiden. Varför vet jag inte riktigt, men som tur var att jag somnade om till halv 7. Ska börja gå till Sandra ungefär 20 i.

Haha men nu lämnar vi mitt prata om tider osv. Pratar med Sowwe nu hon frågade nyss om jag ville oåka bil men jag vet inte.. Då blir Sandra dissad, jag åker nog kvart i bussen med hon istället!

SAIK FÖRLORADE MOT MODO IGÅR MED 1-4!;O



Puss!

RSS 2.0