fångarna på fortet!

HäiiHäii!

Kom precis ut från duschen. Har sett på Fångarna På Fortet. Barnlaget vann! Nu ska jag va me Blondy ett tag innan jag ska sova. Är väldigt trött så jag orkar inte skriva något långt inlägg just nu.. Vad har ni läsare gjort ikväll?





Puss!

Fast ne..

HäiiHäii!


Idag har jag som sagt varit på skolan! Vi gjorde inte så mke, vi hade gympa osv.. Det var orgentering, väldigt tråkigt. Vi fick inte gå runt själv den här gången tyvärr. Idag hade vi SvenskaProv! Tror faktiskt att det gick rätt bra endå! Ikväll ska jag inte göra någonting. Vara hemma och ta det lugnt antar jag. Ska kolla om jag har några bilder som jag kan lägga upp nu!

Jag älskar dej Blondy;*

<3

Älskar dej sis!;*♥

Orkar inte ladda upp nå mer bilder just nu!
Ska nog ta och äta någonting.


Puss!

Guud!

HäiiHäii!


Asså förlåt för jätte dålig uppdatering! Men jag har verkligen inte haft tid att blogga något dom sista dagarna. Igår kom jag ju hem från stugan så jag hann inte blogga något igår.. Idag har jag ju varit på skolan hela dagen! När jag kom hem var jag med Sowwe efter det for jag på träning. Jag har haft fullt upp båda dagarna. Jag måste verkligen bli bättre på att lägga upp bilder på bloggen, men kameran är borta och den stora kameran är de slut batteri. Jag vet tyvärr inte hur man laddar den så jag får vänta till mamma eller Fredde laddar den hel enkelt! Jag ska snart gå och duscha sen ska jag leta reda på några kläder. Ska säkert lägga mej och se en film elr någonting. Fanny,Amanda och Ida får sovmorgon imorrn! Så orättvist, men vi får sluta tidigar när våran längsta dag!. Dom slutar 25 i 4 och vi får sluta tidigare! Det är ju bra på ett sätt. Idag hade vi något matteprov på skolan! Det gick inte bra för mej.. Har säkert alla fel:] Menmen vad gör man om man suger på matte?




tack celine!=D♥

Tack för den nya fina designen Celine!=D♥


Den blev jätte fin!  Tycker inte ni de också?:D<3




grattis Nora!;D<3

HejHej"


Jag har precis kommit hem från Nora! Hon har nämligen fyllt år. Hon blev 11, grattis gmn!♥ Idag vid 12.10 så kom jag hem från stugan. Egentligen hade jag match idag men den blev inställd för att det var för blött på planen.. Vi kommer att spela någon annan dag, vi skulle möta SSK (Sunnanå).

Jag älskar dej Nora!♥

Ny Bloggdesign!

Hej alla Josses läsare! Nu har jag gjort en ny design till Josse. Hoppas att ni gillar den för det är ni som ska titta på den! Ni kan ju kolla in min blogg: http://lillyceline.blogg.se! Tyvär så gör jag inte designer åt dom som jag inte känner längre, men lägg till mig på [email protected] så kanske jag gör en ändå ifall du är intresserad!:)


stugan

HejHej!

Idag for jag till stugan efter att jag hade ätit lunch på skolan. Det tog ungefär 2 timmar innan vi var framme, vattnet är jätte lågt nu! Jag kan gå över kanalen! Det kallas så där vi har båten. Fast det är ganska kallt, ungefär 7 grader.. Men vi har skönt här inne där de är 27 grader=) Just nu så chattar jag med Celine och Cissi!  Celine håller på med en design åt mej. Är less på den jag har nu, har ju haft den ett tag. Är det mörkt där ni bor? Här är det ganska mörkt ute.. Jag var nyss ute då skymde det bara lite men nu är det nästan kolsvart! Men ska gö lite annat nu!




Kjaaam!(L)

Sry..

HäjHäj!


Sry för att jag inte har bloggat något, men jag kom hem vid typ halv 8 tiden så jag har inte hunnit blogga något.. Idag har jag varit i skolan som vanligt! Idag var det faktiskt ganska kul, vi hade engelska,NO,svenska osv.. När vi hade NO så blandade Roger (lärare) Massor av saker i samma!;P Det var faktiskt coolt, han hade tre muggar med vätskor som såg ut som vatten. Men när han hällde i den högre i den mittersta så blev det rosa! Sen när han hällde i från den vänstra i mittersta försvann allt det rosa och blev vanligt genomskinligt igen. Efter ett atg så gick han och hämtade något och hällde i det i den högra! Då blev det gulorange. Det var iaf jäte coolt. Just nu så chattar jag lite på apa, ska snart hoppa in i duschen och typ lägga mej elr någonting.. Är skit trött:] Idag hade jag egentligen tränning men jag hann inte fara på den, jag va ju på stan hela eftermiddagen. När klockan var halv 7 satt jag,sowwe och mamma på Subway och åt mackor! Jag hade helt glömt bort tiden! Det får bli träning på mondag istället. Nu ska jag se vem som är inne på msn. Och välja kläder till imorgon.


Kjaam!(L)




Kläder-Clemensnäs!

HejHej!

Ikväll har jag spelat match mot Clemensnäs! Vi vann med 6-2!xD Imorgon ska jag lämna in cykeln om jag ommer ihåg :] Den låter och styret är löst osv.. Nu ska jag nog ta och välja kläder som jag ska ha imorgon! I helgen så kommer jag nog inte blogga något, jag far nämligen till Pappa och vi ska vara i stugan så jag vet inte om pappa ska ha med sladden till datorn elr inte, men vi ser väl. Nu ska jag ta och fixa fram kläderna! Skriver mer imorgon.



Kjaam!(L)

Till natalie!(L)

HejHej!

Just nu så sitter jag och skriver brev till Natalie!  Hon har skrivit två bre och jag har inte hunnit svara på dom:(  Natalie är min älskade kusin, vi va där i sommras och hälsade på en vecka!


Men nu ska jag fortsätta skriva brevet till Natalie!




Kjaaam!(L)

första riktiga dagen i skolan!

HejHej!


Det här var första riktiga dagen i skolan! Först när vi kom dit gjorde vi inge  jag tror att vi hade NO sen efter de så hade vi SO efter de var det typ rast. Vi hade matte och svenska, också hade vi skolfoto! De va jätte läskigt. Jag trodde vi skulle ha det typ efter någon månad men vi skulle tydligen ha det idag. Vi har fått jätte många nya böcker och linjaler osv... Ikväll är det match mot Clemensnäs. Vi ska vinna! 


Skriver mer sen!


Kjaam!(L)

Målar naglarna!

HejHej!

Just nu målar jag naglarna! Jag ska snart äta spagetti och köttfärsås (mmmm) Mormor hon är här också jag tror nog att hon ska äta här också!:) Men nu ska jag gå in till köket och va lite social innan man far på träning:]


Skriver efter träningen!

Kjaaam!(L)

norrhammar!(L)

HejHej!

Idag var de ju första dagen på skolan! Det var jätte kul. Fast jag tror inte att de kommer att vara lika kul när vi har gått ungefär i 3 veckor.. Idag började vi kl 09.00 och slutade 11.00! Men imorgon så blir de ännu tidigare, det blir nämligen 08.10 tror jag.

Vilken skola går ni på?:)



Kjaaam!(L)

Back to school..

HejHej!

De här blir nog sista inlääget för ikväll, jag orkar inte blogga mer idag.. Imorgon är de första skoldagen! Jag är inte så nervös men lite nervös är man ju..:] Kommer säkert att gå bra, vi börjar 9 och slutar 11 det blir en kortdag med andra ord! Skriver mer när jag är hemma!  Bjuder på två bilder.


Back to school..


kaif

HejHej!

Jag kom hem för en stund sedan. Jag har nämligen varit och spelat fotbollsmatch mot KAIF! Vi vann med 2-1, det är första gången vi vinner mot dom! Slutet av första halvleken så gjorde vi mål, början på andra halvlek tror jag de blev mål men dommaren dömde bort de. Efter ett tag gjorde KAIF mål, då stog de 1-1. Ungefär i mitten av andra halvlek gjorde vi mål så de blev 2-1. Det var jätte närra att Emmy en i KAIF gjorde mål! Men hon missade. Aja nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog lägga mej och se en film elr någontign!



Puss!(L)

Garderoben nästa!

HejHej!

Nu ska jag gå och städa garderoben har börjat lite men jag måste ha den klar innan imorrn! Vet inte om jag kommer hinna. Efter att jag har städat garderoben i en halvtimme!


Puss!(L)

test!

HejHej!

Jag tänkte att jag skulle ha ett test! De handlar om sagor:]  Är lite nyfiken vad eran favorit saga var när ni var liten!:]
Jag vill veta vilken saga som var mest populär elr vad man nu ska säga;P  Skriv bara en komentar vilken saga du tyckte va bäst när du var liten.. :)


Puss!(L)

Hejdå!♥

HejHej!

Nu far jag till Ida sen ska vi gå upp till Sandra sen far vi till Sandras stuga tills imorrn!
Skriver mer när jag är hemma! Hare bra!♥



Puss!

Springa!

HejHej!


Nu ska jag snart fara ut och springa med Sandra,Sowwe kanske Ida! Efter de ska jag hem och packa. Jag och Ida ska fara till Sandras stuga tills imorrn! De blir väl kul antar jag.

Just nu dricker jag hemma gjord hallonsaft som jag gjorde igår! Den blev helt okej men jordgubbssaften som jag gjorde förra året med moa blev lika god som den här, Sandra skulle snart komma hit hon skulle bara ta på sej sockar sen skulle hon komma.

Vi hörs när jag kommer tillbaka!



Puss!

:]

HejHej!

Idag är de lördag för mej och Felicia!:]
Vi ska snart gå å käka godis:]  Hon ska sova här inatt!:)♥
Vi ha vari me varran hela dan typ. Nu ska vi typ gå till mitt å Moas tvrum och prata osv.. Vad ska ni bloggläsare hitta på ikväll då?

Själv är jag typ redan trött men de kommer att gå över snart!;P
Men vi få int skrika:( Då väcker vi mamma och Fredde! Dom ska upp och jobba imorrn så dom måste sova.. De sug!
Ikv va vi upp på Maxi! Vi såg en skit snygg kille!:O Felicia fick han som va ful:]

Aja ska gå nu Felicia ska skriva ett inlägg på sin blogg sen ska vi gå å äta godis å prata:]


Ha en underbar kväll så hör vi imorrn!♥

ut!

HejHej!


Nu ska jag ta på mej lite varmare kläder och gå ut en stund me Blondy gmn!:)♥
Man känner verkligen att nu är de höst,slut på dom varma underbara sommardagarna! Tänkte att jag skulle slänga in några bilder sen jag va i Sandviken och hälsade på min morfar,kusin,morbror och moster!:)

Ska gå ut nu!


Vi hörs!♥

felicia!

HejHej!

Förlåt för att jag inte har bloggat något idag! men hela dagen har spenderats me Felicia!
När hon komme så gjorde vi inte så mke sen gick vi upp mot Maxi, sen gick vi hem och hoppade studsmatta ett tag och fick skratt damp:] Efter de så spelade vi fotboll, gick in och drack lite vatten sen så gick vi och satte oss och pratade i mitt och Moas tvrum. Hennes mamma ringde ett tag senare och sa att hon skulle hem och äta och jag skulle fara och kolla på en ny cykel som jag ska ha på NH! De blev en vit. Jaja,jag ska snart vara med Felicia igen! Ska vara med hon hela kvällen antar jag!:)♥


Jag älskar dej Felicia!♥


pusshej:*

hemma!

HejHej!

Nu är jag hemma från träningen, eller jag kom hem för ett tag sen men jag orkade inte skriva inlägg direkt då jag kom hem. Just nu så läser jag bloggar är inne på apa osv.. Jag har precis prata klart med pappa i telefonen, han sa att han skulle få börja jobba imorgon!:D

Ska gö lite annat nu !


pusshej:*



FÖRSENAT INLÄGG!

Hörs sen

HejHej!

Nu ska jag bara byta om sen far jag på träning!:)


Skriver mer sen!



Pusshej:*

hungrig!

HejHej!


Nu ska jag ta och äta. Jag är jätte hungrig och jag orkar inte vänta på Mamma o Fredde..:] Dom få gö sin egen mat själva:]


Asså Sandra,Fanny elr Ida vet ni när träningen börja?:O  Jag ha lixom glömt bort..:]


Behöver inte gö mat själv!:D  Mamma kom precis hem!
Nu ska jag gå och hjälpa me maten så de går snabbare..:]


Puss!

gårdagen.

HejHej!

Förlåt för att jag inte skrev något mer inlägg igår! Men jag for på matchen sen kom jag hem och hade jäte ont i huvet:( Så jag orkade inte äta elr drica elr nånting.. Så jag la mej ba i sängen. Egentligen var de tänkt att jag,Sowwe,Fanny,Sandra,Jojjo och några till skulle sova i Antes kvartersgård! Men de blev ju somsagt ingenting för min del:( Någon annan gång kanske!  Förlåt för att jag inte har skrivit något idag hlr. Jag har haft fullt upp, jag har rensat min garderob fast jag ä inte helt klar än. Idag var de tänkt att jag skulle vara med Tess! Men hon sa att hon skulle ta på sej kläder efter de har jag inte hört av henne något mer. Men det finns ju fler dagar;P
Ikväll har jag träning. Juste, matchen igår gick väldigt bra! Alla var jätte snälla. Vi vann med 5-2,
Vad gör ni läsare ikväll då?:)

Nu ska jag fortsätta med min garderob!


Pusshej:*

Match!

HejHej!

Nu ska jag ta och byta om sen ska jag fara och möta Sandra vid bommarna sen far vi till Maxiplan!:) Ni får gärna komma och kolla!:) Jag har nr 86 och Sandra har nr 80! Så kolla gärna efter oss om ni är där;P  Vi spelar i Morön!
Så ni vet. Nu måste jag skynda mej har väldigt bråttom just nu!



Hejdää!♥

TAGGA!

HejHej!

Idag har jag inte gjort någonting särskilt! Jag har varit med Anton,Sowwe,Sandra och Andreas ett tag. Sen har jag inte gjort så mke. I afton så ska jag spela match med 97orna, vi ska möta Burträsk!  TAGGA! 

Jag ä typ nervös:]  Sandra hon sa att de va jätte kul! Hoppas att de är de då.;P För tänk om man typ missa öppet mål?!:O Guuud vad pinsamt!?;O  Jaja nu ska jag nog ta och ta fram matchkläderna!



Hejdää!♥

1 vecka kvar!

HejHej!


Nu är de bara 1 vecka kvar av sommarlovet!:O Vrf måse alltid sommarlovet gå så fort?:( Kunde inte skolan gå fort och sommarlovet saktare? De skulle de va mke bättre!


Just nu så chattar jag med Josse på msn. Fundera på att fara på stan idag och koll apå kläder;D
Vad ska ni bloggläsare göra idag?:)

Nä,nu ska jag ta och göra lita andra saker!;)



Hejdää!♥

Ikväll blire att ha kul me sowwe!:D♥

HejHej!


Ikväll ska jag va me Sowwe!:D♥ De bli väl skojjjj antar jag! Vi ska fa upp på Maxi å köpa godis, sen vet jag inte riktigt mer vad vi ska gö?;P  Vi hittar säkert på något.

Vad ska ni bloggläsare hitta på ikväll?=) Något roligt hoppas jag. Just nu så sitter jag och chattar me Sowwe ä inne på apa osv.. Jag har precis gått från Moas rum, vi ha kolla på film typ hela dagen.



Hejdää!♥

Sen frukost!

HejHej! 

Jag har precis ätit frukost typ;P Lite sent men.. Ja,va ska ni göra idag då?:)  Jag tror att jag ska fara på stan och kolla om jag hittar nån väska!Åsså måste jag ringa mormor å fråga om jag få låne hennes cykel osv..! Så jag får nog fullt upp hela dagen. Ikväll kanske jag ska se på Titanic me Moa, för hon kom ju aldrig hem igår som hon hade lovat elr hon kom hem men lite senare än vad hon hade lovat! Jag satt ju och väntade å väntade, när klockan var halv 2 hade hon inte kommit hem! Hon sa att hon skulle komma hem 12;P Så de blev inge film igår natt.
Nu ska jag at och läsa lite bloggar å se om dom ha blogga nå idag(:



Hejdää!♥

Förlåt.

HejHej!

Förlåt för att jag inte skrev direkt när jag kom hem men jag orkade inte..Åsså kunde jag inte hlr Fredde hade datorn. När jag kom hem efter att jag hade varit och lämnat papperet på Café Kajutan så for jag och Moa hem, när jag kom in sa Fredde att han kunde bjuda oss på middag! De blev Max här i stan!:D De va jätte gott! Sen när vi kom hem så satte jag mej vid datorn och Moa gjorde sej klar! Jag orkade inte skriva något inlägg då.. Just nu så sitter jag och väntar på att Moa ska komma hem!  Vi ska se på Remember Me och Titanic!(L) Nä nu ska jag ta och kolla lite bilder:)


Hejdää!♥

Onödigt inlägg!

HejHej!

Ska gå in till Moa och göra mej klar nu!



Hejdää!♥


Bloggar mer sen när jag är hemma!

blogg.se

HejHej!

Asså gud nu blir jag arg!

Jag tar mej aldrig in på bloggarna när dom är nygjorda!:O  Tillexempel min och Saras?  Den fick ingen av oss in på! Min och Ellens? Gick inte hlr!:O  Och vi har den ju på Celines konto men de funkar inte endå! Hon tar sej in på bloggen men inte jag:P  Jag är helt säker på att jag har skrivit in rätt lösen och epost! Men om de är någon av er läsare som har varit med om precis likadant så komentera gärna!


Hejdää!♥

Piggeliinklubba!♥

Ny blogg!♥



www.Piggeliinklubba.blogg.se



Lääs och komentera mke!♥

Byske+Boviken och byske igen!♥

HejHej!

Tidigare idag så for jag och Moa till Byske me moppen,vi skulle egentligen till Café Kajutan.Men hon glömde de så vi for hem och hämtade badkläder och for till Boviken och badade ett litet tag!De va jätte skönt i vattnet de va inte lika kallt som de va när jag och Ida va där senast. Vi har precis kommit hem,Moa gick och duschade men hon är klar nu. Vi ska väl ta och göra oss klara nu och fara till Byske igen. Den här gången ska vi inte glömma att fara förbi Café Kajutan! Nä nu ska jag ta och göra mej klar!



Hejdää!♥

Underbar kväll!♥

HejHej!


Nu är jag hemma från tjejkvällen!:) De va jätte kul,först så komme jag och Fanny!Sen kom Sowwe,Ida och sen Sandra. När alla hade kommit gick vi in i köket och gjorde egen pizza:D  Jag och Sowwe tog inga stora bitar,vi hade redan ätit:] Men vi åt iaf lite. Efter vi hade ätit satt vi typ i köket ett tag och väntade på att bastun skulle bli varm. När den va varm så bastade vi ett tag sen gick Jojjo och frågade sin mamma om vi kunde bada i poolen! De gick!:D
Fast de va ganska kallt innan jag hade badat ett tag..Men till slut så blev de varmt:) När vi hade badat ett tag så gick vi in och bastade igen.Sen gick vi ut och badade ett tag till men mest jag och Jojjo dom andra tyckte de va så kallt:P
När alla hade bastat klart så gick vi ut till typ rummet elr vad man ska kalla de,men iaf så gjorde vi ansiktsmask!:D
Efter de så såg vi på "Mean Girls!" Filmen var helt okej! Till filmen så åt vi chips,godis,å typ nå skruv grejs?:P Och drack dricka:) Så nu vid halvtolv så for jag och Sowwe hem,Fanny och Sandra me!



Underbar kväll!♥ Som rubriken säger! Johanna Lind Jag  Älskar Dej!♥<3

Nu ska jag nog ta och lägga mej. Har jätte ont i magen!



Godnatt! Och hoppas att ni också har haft en undebar kväll!:)♥

Godmorgon!

Godmorgon!

Idag så ska jag väl va me nån tror jag och ikväll ska jag far på tjejkväll hos Jojjo!:D
Någon som vill va me mej idag?(:
Har verkligen inget att gö så..Är ledig heeeela dagen tills ikväll!(:
Förlåt för korta inlägg men jag orkar inte blogga just nu. Men eftertjejkvällen kommer jag skriva mke!(:



Hejdå!♥

Lägga mej nu..

HejHej!

Nu är jag hemma från stugan!
Har varit där i en vecka, så nu ska jag ta och lägga mej är j*vligt trött..
Skriver mer imorrn!



Godnatt!♥

Buuh!

HejHej!

Nu ska jag ut och skrämma Helena:]

Jag e busig:]

RSS 2.0