FYS!

Hej, ska närsomhelst på fys träning!
bloggar mer sen!

PUSS

LÖRDAG OCH SÖNDAG!

Hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat särskilt mycket! Har inte haft tid faktiskt, har varit heölt upptagen med allting annat! Somsagt, i lördags såg jag hockeyn, sedan var jag med Fluff, var lite med mamma osv, och igår hade jag fullt upp! Jag och mamma for först och handlade lite Shampoo, Balsam, mat, ett par nya skor till mej osv. Sedan for vi hem och packade upp allt, när vi var klara med det så städade vi vårat uterum som ingen är i nästan. Men nu tror jag att jag kommer att vara där ganska ofta, vi gjorde det rummet till typ ett "lekrum", eller asså jag får typ spela fotboll, innebandy och sådan saker där inne nu! För jag brukar alltid spela i TVrummet eller i köket och oftast brukar jag lyckas med att göra sönder någonting då. Hursomhelst efter det så bastade vi, sedan åt vi kött och pommes! Jätte gott, när vi hade klart jag vi och satte oss framför TV:n och kollade på Wallander.
Vi hade lite spa kväll också.



Puss!


godnatt

Hej!


Skulle nog tor att det här blir sista inlägget ikväll/inatt. Är med Moa nu, ska ladda ner någon film sedan se den antar jag.
Vad har i gjort ikväll då?
Vi har kollat på TV spelat på mobilerna, suttit vid datorn osv.. Ska snart ta och ge Fluff C-vitamin

Något förslag på en bra film?

Puss!

fredag!

Hej!

Idag är humöret längst upp pga att det är fredag såklart!
De är typ såhär: fredag:D, lördag:), söndag:/, måndag:( HAHA;p

Nog prat om det, vad har ni för er då?
Vad ska ni hitta på i helgen? Jag ska nog försöka bygga ett litet nyss hus till mitt marsvin, fara på hockeyn, kanske vara med Alva! Hoppas verkligen att det går.

Just nu sitter jag i vårat kök och typ fryser ihjäl bara för att det är så kallt. Dessutom måste jag ut med Blondy nu.. Vi hörs senare!


PUSS!

bloggar mer sen..

cutt..

MÅNDAG

HejHej!

Har precis kommit hem, eller för 20 minuter sedan ungefär. Det har inte varit en så jätte jobbig skoldag, bara matten som var jobbig.
Idag på Spanskan tränade vi inför provet som vi ska ha på torsdag! Jag kommer inte att kunna så mycket, jag kanske kommer få 13 rätt:$
Just nu pratar jag med Jaana och Sanna på apberget. Ska snart hämta mitt marsvin, har ändå inte så mycket att göra.
Jag är snäll idag, bjuder på dom här.



Puss!

wallander- tjuven

HejHej!

Sitter nu och väntar på att Wallander ska börja om, det har varit nyheter. Tur, det börjar om precis nu. Är det någon av er läsare som också ser?

Efter det ska jag nog gå och lägga mig, jag är ganska trött.. Så det här blir det sista inlägget för ikväll, kommer att blogga efter skolan, vi hörs då!:)


Puss!

godnatt!

Hej!

Nu ska jag börja om med bloggningen!
Har inte haft tid eller orkat blogga på ett tag.
Jag kommer att blogga mer imorgon, har ingen lust att sitta vid datorn just nu. Så jag ska gå ner
till Pappa och spela lite tror jag!
Vi hörs imogon,

puss!


RSS 2.0