förlåt

förlåt för att jag inte har bloggat någonting här idag förrutom inlägget jag skrev imorse. jobbigt att vara aktiv på två bloggar. man skriver ju typ samma sak.
hursomhelst ska jag vara med felicia imorgon kväll, kommer bli awesome.
kika in där och ni får läsa om vad jag har gjort idag. ifall jag inte skriver här på ett tag, så kan ni alltid kika in där. det kan ni göra även om jag skriver här.
nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra fredag!:)

www.feliciajosse.blogg.se

call me morning-glory

Godmorgon!

Allt ät bättre nu, har ingen feber eller jag är lite varm men jag tänker inte på det, mindre ont i halsen, mindre hosta.
Ringde just min mamma och frågade om jag fick fara på stallet ikväll. Hon visste inte riktigt, vi får väl se hur det blir. Nu ska jag iallafall sätta mig och äta frukost sen ska jag göra ett par andra saker som ni får veta senare. Kanske bild till och med?;)

Till frukost blir det flingor och mjölk och en mandarin!

mina ögon kommer snart slockna och då har jag somnat.

Haha, rubriken. Kom inte på någon bättre.. Hursomhelst så viller jag bara säga godnatt:)

Bjuder på en bild.

Vadå världens sötaste kusin?


iloveubestfriend

Hallå där!

Pratar med Marley nu. Vi är väldigt sociala, faktiskt:) Undra när han ska lägga sig och sova, han har ju skola imorgon men det har ju inte jag så, haha.

Tidigare ikväll har jag kollat på ett mordprogram typ, ätit lite glass och spelat guitar hero. Sen gjorde jag väl inte så mycket, plockade bort ett glas och två muggar som hon har använt. Hon som klagar på att jag inte tar bort efter mig:)


guitar hero

Gokväll!

Nu ska jag sätta mig och spela guitar hero, mycket till liv:/
Men mamma ska ha datorn, min har blivit helt knäpp igen. Den startar inte osv, aja. Ska lämna in den på lagning så snart som möjligt.

Imorgon ska jag på stallet med Ramina. På lördag ska jag vara med Felicia, blir awesome. Söndag har jag inga planer, säkert blir det att vara med någon.
Vad ska ni hitta på?:)


peterpan;d

Hej!

En kille som heter Peter från piteå har kommit hit och hälsat på. Jag känner han inte och jag har aldrig sett honom, inte ens nu. Haha, jag vågar inte visa mig som jag ser ut. Jag har inte borstat håret sen i måndags tror jag, hehe.

Har fruktansvärt ont i halsen, jag kan inte gäspa, hosta eller nysa, kul.:) Förmodligen ska både mamma och Peter snart gå ut med hundarna. Det lät som att han hade med sig sina. Han har två stycken border collie. En valp och en vuxen om ag ska säga så.

J a g   ä l s k a r   d i g!


pussel

Hej!

Sitter i köket och gör ett pussel till min mormor. Har just börjat, var sjukt svårt att veta var alla bitar skulle sitta så att dom passade. Alla är ju vita än så länge. Dock inte ett stort pussel, men det blir för svårt att göra.
Ska kolla runt lite på google om vad jag kan rita osv, bild får ni senare:)

Hoppas ni har haft en underbar dag!



baby

Y o u    a r e    t h e    f i n e s t    I    h a v e    a n d    i t    w i l l    a l w a y s    b e.    I    l o v e    y o u    
t r u l y.
I    m i s s    y o u    d a r l i n g,    c o m e    b a c k
?

260395_1838879971988_1240198584_31616029_3103542_n_large
weheartit


dagens låt


nattinatti!

Sitter här i köket på en madrass i min mysiga ziperall och ska nu gå och sova. Var hemma och var sjuk idag och imorgon ska jag inte heller till skolan. Har haft feber idag osv.

Imorgon på dagen kommer mamma hem från Dubai, kuligt. Hoppas ni har det bra och att ni haft en bra dag, hoppas ni är friska;)


min dag efter skolan har sett ut såhär




En macka, en drick yoghurt och en bulle.

Nu ska jag kila iväg och göra min spanska och engelska läxa och kanske lite svenska. Vi har svenskaprov på fredag:(


älskade pappa♥

Farsdag idag! Lite sent, men har inte haft tid att skriva ett inlägg om det tidigare. Hoppas du haft en bra dag:)!
Och hoppas du kan börja prata mera när du börjar jobba, krya iallafall.

Älskar dig pappa♥


hos ramina

Hej!

Är hos Ramina just nu. Blir att sova här inatt, ingen är hemma hos mig osv så jag blir kvar här tills imorgon. Ska em efter skolan, mormor kommer och sover med mig måndag och tisdag. Sen på onsdag, på dagen ungefär så kommer mamma hem från Dubai. Har pratat med henne för ungefär 1 timme sen tror jag det var. Igår hade dom
28 grader i skuggan:o

Hursomhelst skriver jag om helgen imorgon efter skolan ifall jag orkar och om jag kommer ihåg det:) Nu ska jag kolla på facebook ett tag sen ska vi göra något. Vi får se vad det blir, har ingen aning. Hursomhelst hoppas jag att ni har haft en bra helg, för det har jag haft:)

Sovsött!♥

varit ute med hunden

Godmorgon!

Har precis kommit in efter en promenad med Blondy. Var väldigt skönt fast lite halkigt. Nu så ska jag gå och sätta igång mn plattång sen ska jag äta frukost. Är väldigt trött men det är vad jag får leva med tills jag äntligen får sova ikväll:)

Nu ska jag ta göra mig klar, jag har fortfarande inte valt kläder. Vi hörs kanske snart eller kanske efter skolan, när jag är hos Ramina.


umeå med ramina♥!

Som rubriken säger så blir det att fara till Umeå med Ramina! Kommer bli awesome, kommer inte att sitta någonting vid datorn där. Så om jag är riktigt snabb imorgon bitti kanske jag hinner göra några tidsinställda inlägg. När jag säger några så kommer det nog att bli ett, haha. När vi for till Sandviken och jag höll på med tidsinställt inlägg slutade "kalendern" funka. Det gick inte att trycka på den:P
Aja, där kommer vi förmodligen umgås med Frisco och Pepsi och pappa såklart! Lördag kanske vi går till ica och köper något gott där om inte pappa skjutsar oss till Godis Huset?:) Vi får se hur det blir, kommer iallafall att ha fullt upp. Säkert några svängar in i ladugården också, det finns så mycket att göra hos pappa så vi kommer inte ens hinna hälften. Han bor typ på "landet" så det finns en massa djur:D



Shit vad klockan har sprungit iväg, den är snart halv 11 och jag ska upp supertidigt.. Ska avsluta detta inlägg nu och gå och lägga mig istället!
Sovsött!♥

I will love you as long as I know who you are

Nu ska jag gå och borsta tänderna. Sen ska jag lägga mig i min säng och grubbla på en massa olika saker som kommer ploppa upp i skallen på mig:)

Hursomhelst hoppas jag att ni haft en bra dag, för det har jag haft. Iallfall hitills. Om jag hinner och om jag tar mig upp i tid imorgon så får ni mer uppdatering då om vad jag ska göra i helgen;) Det ända jag kan skriva nu är att den kommer bli kung.
Om jag hinner skriver jag ett tidsinställt inlägg om det. Vi får se! Annars önskar jag er en fortsatt bra kväll!:)
typ jag just nu, hade bra!

duschen nudå

Hej!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen borsta tänderna. Sen ska jag förmodligen sova, ska upp sjukt tidigt imorgon. Mamma ska upp tre sen kommer taxin klockan halv 4 och hämtar henne. Jag sover självklart då men jag ska upp ungefär 6 eller halv 6? Jag ska hinna ut med hunden på morgonen och det tar ett tag för mig, haha.
Har dock inte hunnit bada Fluff, skulle jag ha gjort det så skulle jag ha gjort det tidigare ikväll och inte såhär sent. För jag måste hålla i honom nästan tills han har torkat annars börjar han frysa osv.. Men jag hann klippa den där päls stumpen som stack ut. Så nu ser han ut som ett riktigt marsvin, haha nej. Men som ett marsvin ska se ut, inte svans, haha:)

Skriver kanske när jag är klar eller så lägger jag bara in en bild. Vi får se vad klockan hinner bli!


fluff här

hejmuuuuuuuuuuuuuuuuuubjjj yyyywwwwwwwwwwwwwo0ieiidvjmm,äpl.d
hejdå/fluff

nu ska jag packa det sista sen ska jag göra det här:

klippa av hans päls som ser ut som en svans. marsvin ska inte ha svans.
dålig bild, men ska iallafall klippa hans klor. Sen ska jag bada honom, han luktar för mycket spån.


Skriver senare, när jag är klar med precis allt!

dagens låt


tionde november tvåtusenelva

Frost hela dagen idag, så varför skulle jag gå upp så tidigt? haha:) Jag fick iallafall ett par bilder men tyvärr går det inte att ladda in dem på min dator. Mormor hade tagit ut laddare, överförningssladden till datorn. Skert för att inte det ska bli stulet eller något, jag får ladda in bilderna i mammas dator helt enkelt!

Nu ikväll ska jag kanske baka bullar om inte så ska jag baka kladdkaka fast muffins. Isåfall får ni bilder senare, dock urkassa men mammas dator är så seg så jag orkar inte ta med mormors kamera för då hamnar allt i mammas kamera:/

Haha bjuder.. Förra julen, fast efter julafton.;)


nuja

Gokväll!

Nu har jag duschat och nu ska jag bara hämta vatten och borsta tänderna! Skönt att få sova dom timmar jag behöver, för det gör jag verkligen aldrig.
Hoppas ni haft en bra dag och kväll. Imorgon ska jag nog inte vara med på boll i skola så jag tjänar på att inte behöva packa väskan. Om det nu skulle vara frost imorgonbitti så ska jag försöka ladda in dom i datorn redan på morgonen så då får ni dom redan då:)


Hursomhelst, minns ni bilden på vattnet i förra inlägget? Här har ni två till från samma "fotografering" om jag säger så. Eller som jag tog efter/före!



Sovsött!

bonde söker fru

Sitter och kollar på bonde söker fru nu. Gillar verkligen det programmet, vet inte varför men det är bara bra:P Nu ska jag alldeles snart ringa pappa igen. Han svarade inte första gången jag ringde, får hoppas på att han svarar nudå.

Har ingenting att skriva. Ska iallafall gå i säng riktigt tidigt och sen imrogon gå upp riktigt tidit också! Som jag sa i förra inlägget har ju mormor lämnat kameran och då måste jag passa på att fota frost;)
Pratar också med Jojjo på skype nu och precis nu ska jag avsluta detta tråkiga inlägg.


min dators fel..

Har glömt att berätta att min dator har börjat funka igen. Eller inte helt, den är lite konstig och så men den ska förmodligen in på på lagning. Därför har jag inte kunnat blogga någonting idag. Den har laggat fast hela tiden, har startat om den minst 5 gånger idag.

Mormor for just hem, hon har ätit middag här. Samtidigt lämnade hon kameran som mamma ska ha med sig till Dubai när hon far dit med jobbet, som en "bonusresa". Nu ska jag fixa min hk läxa. Har också engelska och spanska läxa till imorgon. Men eftersom att jag var sjuk igår har jag inte fått någon av dom och idag hittade jag inte min nyckel till skåpet så jag kunde inte ta hem dom heller. Jaja, får förklara helt enkelt:) Nu måste jag fixa läxan. Det är sista dagen imorgon så jag får skynda mig. Har inte alls brtt mig om att göra den tidigare i veckan/förra veckan eller någon gång alls i 7an.

>arkivbild, från augusti 2011<


med dom här bilderna säger jag godnatt!




Nu ska jag göra en macka, lägga mig i sängen äta den samtidigt som jag fixar svenskan. Sen ska jag borsta tänderna sen hopp i säng!

edda

Har varit på edda med Therese ikväll. Där träffade vi Stina, Josse, Moa och Lova:) Dock mår jag dåligt och har sjukt ont i huvudet. Tror det är en bomb där som snart exploderar..

Nu ska jag fixa ett par grejer sen lägga mig i sängen och skriva klart min svenskaläxa! Klockan är bara halv 10, skööönt:)
Vad kan jag skriva? haha. Mina inlägg är verkligen ur tråkiga. Släng in en kommentar om vad ni vill läsa om! Skriver kanske sen, ifall jag orkar.


skype

Hej!

Blev ingen skola idag, var hemma istället. Lika bra det, mådde lika dåligt idag som igår ungefär. Har iallafall fått i mig mat. Men jag är ändå lika hungrig:( Aja, får se om det blir bättre!

Nu pratar jag med Sandra på skype. Vi är verkligen inte sociala, så vi "pratar" typ inte.

Ska sätta mig och göra min svenskaläxa nu. Den lämnas in imorgon bitti, skyndaa.

här har ni dom!

I umeå påväg dit.

rest in peace

GRATTIS
min tårta
natalies tårta


mycket löv eller?








dimmaa




dagens låt


hemma

Gokväll!


Har kommit hem nu. Eller för typ 3-4 timmar sedan:) Det var väldigt jobbigt att åka hem idag. Natalie ville inte sova igår så vi somnade kanske vid 2? Hon skulle vara på skolan klockan 7, annars får hon ingen frukost. Så vi sprang över till morfar lite snabbt och sa hejdå. Klockan var precis 7 när vi åkte, ganska skönt.
Vi stannade i Docksta och åt lunch, potatis och fläskfilé blev det:D Sen for vi vidare till mormor och lämnade av katten sen for vi hem till stan.

Nu så sitter jag och klurar på vad jag mer kan skriva på min svenska berättelse.. Har ingen aning och den skulle vara inlämnad förra veckan, kul:)
Känner mig inte så jätte pigg, har ont i halsen och fryser. Men till skolan ska jag förmodligen imorgon, vilket jag inte vill. Men man måste ju? Hursomhelst ska jag sluta babbla om saker ni inte alls bryr er om.

Juste, ska ladda in bilderna från sandviken nu också så dom kommer nog snart:D

Sandviken

Hallå!

Är självklart i Sandviken nu. Själv hemma dessutom, kan det bli bättre? Micke är i Valbo, mormor i Sandviken och Natalie är och firar med sin mamam ett litet tag. Mormor kommer snart hem skulle jag tro:) Då ska vi knyta kalkonen som vi ska öäta till middag med en massa trevligt folk. Blandannat morfar, charlotte osv, blir suuuper!:D

Hursomhelst ska jag avsluta och gå och designa mer kläder kanske? Vi får se. Hoppas ni har det bra! Hörs kanske ikväll. Får se vad jag hinner.

GRATTIS!

GARTTIS NATELIIE!


Hoppas du får en underbar dag med en massa fina presenter!  Hursomhelst, grattis igen;*


i Sundsvall. hallå! är i Sundsvall nu. ska ta och sova ett tag nu. pusshej:*


i bilen

Hallååå!


Sitter i bilen nu och gör troligtvis inget speciellt. Är trött och redan less, tror jag?(A) Klockan är vid 10 nu va? Jag tror det:D
Är  iallafall glad, jag vet inte varör. Men jag är alltid glad då vi är påväg till Sandviken, haha:) Ungefär prick nu är vi i Umeå. Vet inte om vi hälsar på pappa eller inte, mormor hade iinte bestämt sig än. Tror nog inte att det blir, isåfall på hemvägen.

Jaja, nu ska jag ringa pappa sen sova ett litet tag. Ha en bra dag!


nu far jag

Godmorgon!


Nu ska vi börja packa in i bilen sen far vi mot Umeå. Vi kommer oss inte iväg riktigt halv 9, jag sovde till 8 ungefär, haha:$ 

Jag kanske mobilbloggar. Vi får se om det går!:)      Dock kommer statistiken att sjunka, jaja.. Det får bli så helt enkelt.

Hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha! Ska se om jag kanske skriver när vi är framme! 
BYEE!:D
 


hos mormor

Gokväll allihopa!


Vi har precis spelat en omgång skip-bo. Jag förlorade, så det sög. Nu så ska jag försöka fixa lite tidinställda inlägg. Lite svårt, vet ju inte riktigt vars jag kommer befinna mig osv så jag kommer nog inte skriva om min vardag.

Imorgon vid halv 9 far vi och troligtvis kommer vi vara framme ungefär halv 4. Det beror på hur mycket vi kommer att stanna osv, så det är svårt att säga. Hursomhelt så vet jag inte om jag kommer att blogga någonting där. Kan intea med min kära morbrors dator, tror aldrig att jag kommer det heller. Får kanske fixa någon som kan gästblogga? Aja vi får se hur det blir.

Nä, nu måste jag ta och fixa några inlägg, blir att sova kring 11-halv 12.
Hoppas ni hat en underbar dag!

äntligen!

Hallå där!

Har gjort allting klart nu och mormor lär väl komma när som helst.
Gud vad mycket packing jag har med mig, och jag ska bara vara där i typ 4 dagar tror jag?

Vi åt precis glass och nu har jag ingen aning om vad vi ska göra. Vi får väl se vad vi hittar på!:) Ni får en bild istället, skriver när jag har kommit hem till mormor. Om kanske en timme?:)
hjärtat är till dig

brb

Nu ska jag och Therese gå ut med hunden, ska bara ge henne mat.
2 bilder från gårdagen då vi fotade.


har man världens bästa pappa eller?


hjärta


ny duschad!

Hellå där!

Har precis duschat och gjort Thereses design. Ska gå och klä på mig och borsta håret. Kör utan smink idag, orkar inte fixa.
Ehm, vad ska jag säga? Ska väl ta bort lite här från rummet också, sen kanske vi far upp till barnens hus och kollar på en present till min kusin:)

                                 mamma                     natalie                            micke

Gammal bild, typ 2-3 år?


svarrrrrrrrrrrr

haha?

den där låten? var om mig.
du skrev senast ba; vil inte slösa min energi på dig, osvosv. sen en låååång text? hur mycket blir det? TRE, går du ettan eller?..:S


godmorgon josse..

Ska försöka gå upp från soffan nu, har suttit här i ungefär en timme. Nu ska jag upp duscha, fika någonting sen ska jag börja med allt som ska vara klart. Dock måste jag städa Fluff´s bur. Det lät ju mysigt, vill du hjälpa?;)

Blir att vara med Therese idag också, blir bra:) 

broken heart forever.

Vad får dig att tro att du är något när du gör så? Trodde mycket mer än så. På skolan är du en helt annan person än vad du är hemma. Sen, via internet eller datorn beteer du dig som jag vet inte.
Blir bara så less, kanske inte är så moget att skriva det här på bloggen. Men och, du skrev minst tre inlägg om mig på din blogg så jag bryr mig inte.
Jag sa en åsikt och du blev sur. Jag sa att jag inte trodde på di, för det är ganska omöjligt. Men alla har väl sina tankar och vad man tänker? Varför du skrev ungefär tre inlägg på bloggen om mig, är för att du vill ha uppmärksamhet. Du är så jävla rädd att bli lämnad ensam. Snälla, du kan inte gå bakanför ryggen på andra. Som när du sa att ....... alltid hängde efter dig. Det är samma sak där, du tror att alla vill vara med dig. Du vill ju inte vara med ......., men tänk. När du verkligen behöver henne? För det kommer du att göra. Fortsätter du som du gör kommer du inte ha någon bredvid dig.
Jag sa att jag ville lösa det här. Men det ville inte du. Du skiter i allt och går vidare, som en falsk vän. Du sa att i början försökte lösa det, men det märktes inte en smula av det. Så nej det gjorde du inte, du sa så för att du inte vill vara en falsk vän.

Men förlåt för det är du, har ingen lust attslösa min tid på dig. Jag har vänner där utanför, och jag behöver inga mer. Så kom inte in i mitt liv igen, du har förstört det några gånger. och jag börjar bli rätt så less. Du är fejk, väx upp och skaffa ett
verkligt liv. Då klarar du dig längre.


herregud så trött jag är

Med detta inlägg säger jag godnatt och sovsött, vi hörs imorgon!

En bild från idag då jag fotade.

therese

Ska fixa Thereses blgg lite nu. Man ser typ inte rubriken osv. När jag har fixat det ska jag borsta tänderna och hämta vatten sen blir det gonatt. Ska upp tidigt imorgon också för att kolla om det är frost, hoppas det!

Imorgon är dessutom sista dagen jag har på mig att fixa mina saker. Får skynda mig helt enkelt.

På morgonen ska jag fota Therese, det blir bra. Efter det ska jag fixa klart allt, efter det bloggar jag. Om jag inte kan motstå får ni något inlägg redan innan. Vi får se:)
Tumblr_lu05oe16fw1r5e09bo1_500_large

lätt den godaste drickan.



hockey

Sitter och ser hockey just nu.
Började bra men sen blev det kaos och vi låg under med 1-3. Nu leder vi med 4-3  tror jag att det var?:)

Delade just en morot med mitt marsvin, haha. Han fick halva och jag andra halvan, han äter fortfarande för fulla muggar!
Ska nog gå ut och fota Blondy, det blev inte av tidigare. Hade fullt upp med annat. Hursomhelst ska jag äta det här när jag kommer in igen.
mums.

Nu ska jag vara med Fluff ett litet tag, vänta på att mamma kommer igen efter en promenad med hunden sen ut och fota Blondy!:)

 


GISSA BILDEN!





Enkel tävling!
Du ska gissa vilken kändis som är på bilderna. Tex;
1. Beyonce
2. Mohombi osvosv..

Vinnaren vinner en länkning i tre dagar!

Tävlingen avslutar om en vecka ungefär. Beroende på hur många svar och så.

Inte alls så svårt, eller hur?:D


börjar..... NU!

Hallå där!

Ska försöka börja med tävlingen nu! Får se hur det går. Jag vet inte riktigt ännu vad jag ska ha för tävling, troligtvis någonting mot "bild" grej, haha:P
Mer om den, eller hela tävlingen kommer om kanske en halv timme eller en timme?:)



då vet ni..

att det här är..
.. sebbes nya idol.

några få bilder från då jag fotade therese





HEJ!:D

Ida for precis hem och jag sitter vid bordet och väntar på att mamma ska komma hem. Har inga planer för kvällen, blir väl att ta det lugnt. Ska upp tidigt imorgon också, kanske halv7 eller 7? Fruktansvärt tidigt, jag vet. Men om det nu skulle vara frost ute, så vill jag ut och fota. Är verkligen beroende av att fota, kan inte sluta. Har typ tagit kort av det mesta som finns ute just nu på hösten.

Helt ärligt tror jag att jag ska ut nu också, kanske tar några bilder på Blondy.



Herregud, jag har blivit på "blogghumör"..:(  Just nu vill jag bara blogga, blogga och blogga. Isåfall får jag göra några tidsinställda inlägg. kan inte bara mata med inlägg, haha:P

dagens outfit




Byxor; Cubus
Shal; Cubus rea
Kofta;
Cubus rea
Mössa;
Rut med Flera (UMEÅ)

muffins med glasyr

Gräddning, 12 minuter.
Klart!


På med glasyren!

Duktig som jag är så tappar jag självklart ut nästan hela strösselsförpackningen.

Nu så var det klart! sen...
... omnomnom!


tjululu

Hej!

Är med Ida Bram nu, hon dödade just min arm.:)
Håller också på att ladda in alla bilder i datorn. Bilderna från "bakningen" kommer snart.

Har gjort en header för ungefär en halvtimme sedan, har sparat den också men kan inte hitta den. Mamma får hjälpa med det;)
Någon som kan lägga in den? för det är någonting jag aldrig kommer förstå mig på hur man gör.
Nu ska jag väl vara med henne och inte så mycket mer. När hon har farit ska jag plocka bort lite från mitt rum.

304643_2463744717814_1378116880_2923784_1106282349_n_large
weheartit


stan i torsdags!

Somsagt var jag på stan i torsdags med mormor, minns ni det? Eller jag kanske inte ens sa det? Men whatever, Det här fick jag.







ALLT ÄR FRÅN CUBUS PÅ REAN!


min tisdag och onsdag.

TISDAG.

Gå ut med hunden ~20 min(x)

Packa ur diskmaskinen ~15 min(ska göra det precis efter jag gjort detta inlägg)

Göra muffins
Städa bort lite från mitt rum
~15 min

ONSDAG.

Packa till Sandviken ~30 min
Gå ut med hunden ~20 min
Dammsuga kök + hall ~15 min

Ungefär sådär! Ska nu börja med att plocka ur diskmaskinen. Sen ska

  jag göra muffins med glasyr, bild kommer senare:)

 
Ska börja nu, måste bli klar med att plocka bort från mitt rum lite också.


EN TÄVLING KOMMER KANSKE SENARE IDAG!

 

300169_185455591533015_174507189294522_414125_937497892_n_large
we♥it

 


hallå där

Godmorgon!

Har varit vaken ett bra tag nu. Väckaren ringde halv 7 ungefär, dock vaknade jag inte men Nora vaknade. När jag vaknade gick jag upp och kollade om det var frost ute. Självklart inte, var 3 grader ute. Sen dess har vi inte sovit någonting alls. Är galet trött, skulle kunna slockna 5 minuter här i soffan. Skulle absolut inte göra någonting:)

Senare ska jag försöka dra mej ut och fota. Kan inte sitta vid datorn hela tiden, det går inte. Som jag sa igår måste jag fixa en del saker, får bli snabbt.

RSS 2.0