ja

Godnatt!


Hemma!

Hej!

Nu är jag hemma, orkade inte skriva innan jag for på träningen.

Igår vid 10 över 7 for jag till Wilma, när jag kom fram gick vi och köpte en cola, sedan for vi hem till henne och lämnade min väska. Efter det gick vi ut till fotbollsplanen, skolan sedan satte vi oss i en busskur och då såg vi Sofie och Felicia! Stannade vi och pratade med dom ett tag, sen frågade dom om dom fick vara med och sova med oss och såklart de går bra!
Dom skulle handla lite på ica så vi gick dit ochh köpte chips godis och dricka. Efter deyt träffade vi nåågon så vi stod och pratade med dom ett tag. Efter det gick vi till lekparken och då kom Warg & Axel, efter ett tag kom någon Johan. Så då satt vi i lekparken ett tag, jag och Wilma var tvungen att gå tillbaka och sätta upp tältet! När allt var klart satt vi och pratade ett tag och ringde till Sofie och sa att dom kunde komma nu. Egentligen fick inte Sofie & Felicia sova med oss(a)..
Mitt i natten gick vi till kåge badet och sprang runt på pooltäcket. Faktiskt riktigt kul, men något man inte får göre(a)

Vid halv 3 gick vi till Labba, Apper, Hugo, Vicke och Chris och skrämde dom, dom tältade också! HAHA, senare när vi hade varit där ett tag gick vi ner till älven. Felicia ställde sig på någon flotte så hon åkte utåt, när hon var ute en bit hoppade hon i vattnet för att inte åka med strömmen! Men naturligtvis hoppade hon åt fel håll så floottan åkte ju ut mot strömmen. Det slutade med att hon fick hämta den. Sedan sa hon till Apper att han också skulle bada så han gick och bytte om, Wilma badade också. Efter det stod vid uppe vid deras tält och pratade lite, efter det for vi hem till Wilma. Klockan 4 öppnade hennes mamma fönstret och sa att klockan var 4. Sofie ba: ´Vi borde nog sova nu. Sen la jag och hon sig, vi somnade. Wilma och Felicia sovde inte, Sofie och Felicia var tvungen att fara vid 6 på morgonen HAHA.
Wilma väckte mej vid 11 då åt vi frukost sen gick vi till ica och köpte varsin cola. Sedan la vi oss i soffan och slappade hela dagen, vi somnade lite då och då..
AHHA

FALKTRÄSKET

Hej!

Har varit i Falkträsket hela dagen med Ida och hennes Mamma! Först när man kände på vattnet var det iskallt men när man väl hade hoppat i var det jätte härligt! Vi for kanske halv 12 och kom hem 4. Solade väldigt mycket idag, men det bästa av allt var att det fanns huuuuuur många killar som helst med MAGRUUUUTOOOOR(L)(L)!

HAHA, as snyggt..:]

Ikväll ska jag fara till Kåge och sova där med Wilma! Tror inte att ni får någon uppdatering, så.. slänger kanske in ett inlägg innan jag far.

Bild tagen från google.

INGEN RUBRIK


JA, vi hörs sedan!


godmorgon!

Godmorgon!

Vaknade 12 minuter över 6 imorse och mådde illa. Men nu käns det mycket bättre! Har hunnit vara  ute och fotat lite så jag ska snart gå och äta frukost!

Äntligen en tidig morgon, men det hade inte gjort något ifall jag fick sova till 9! Vädret är iallafall jätte fint! Idag far jag nog till Falkträsket med Ida.
Ha en bra dag så hörs vi senare!


boviken

Hej!

Förlåt för min uppdatering..
Har varit i Boviken hela dagen och jag har tappat blogglusten.. Ska försöka blogga mer, hursomhelst så har jag varit i Boviken typ hela dagen!
Först for jag Ida och Blondy! Blondy var inte snabb.. Hon tyckte det var jätte jobbigt, det var ju dessutom varmt så det tog nästan två timmar att cykla dit(a)!
Men tur att vi fick skjuts hem av Ida´s mamma!

Ska nog se "Grown Ups" nu!
Slänger kanske in bilderna senare, puss!

KOMMENTERA MER?


MATCH MOT JÖRN

"Hej på er!

Kom precis hem från Jörn! Vi spelade match där, det var verkligen inte skön plan.. Det var hål i den, den var ojämn och det var jätte högt gräs..
Det var sista seriematchen och vi vann med 1-2! Jag blev "utsatt" som kapten, inte kul.. När man hälsade på dommaren och den andra kaptenen sa han att jag skulle välja arm och jag valde rätt sen sa han ba: Väljer du att stanna eller flyttar du över? Jag ba, eh, va? sen sa jag ba, jag stannar? Då fick tydligen dom börja med bollen.. Aja, fattade ingenting just då.(a)

Sitter just nu och äter varma mackor, ska ladda ner "Mean girls 2" mer uppdatering får ni senare!,


godis

Hej!

Ligger just nu halvdöd i soffan, är verkligen jätte trött.. Mamma står i köket och gör lite godis! Jag tror det är Kola godis, men jag är inte säker:$..

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, krypa ner i soffan och se en film eller något liknande. Orkar inte blogga mer, bilderna får ni imorgon!

Godnatt och sovgott!

GLAD MIDSOMMAR!

Hej!

Sitter just nu med Therese i soffan. Förlåt för att jag inte bloggade något igår, sov i skolan i innansjön. Mer om det får ni senare, bilder med.

Igår på dagen gjorde vi inte så mycket, åt lunch när vi var klara kom Amanda. Då for vi ut och cyklade, packade for till skolan. Sedan till spökhuset med Ida, Paulina, Linnea och Emma! Vi sov typ ingenting inatt, vi somnade halv 7. Sedan kring 11 tiden kom Mamma och Mormor och väckte oss och berättade om att vi inte hade sovit på skolan fast vi hade det.

Svenne, Mormors granne hade kommit till skolan för att ta ut flaggan. Vi låste ju dörrarna, men när han kom in till skolan såg han nycklarna vi hade. Sedan ringde han till mormor och sa att dom var tvugna att plocka ihop sängkläderna osv. Sen for han och klämnade nyckeln hos Gunnar mormors granne. Sen kom Gunnar till Mormor och Mamma och berättade allt. Då började Mamma och Mormor undra vars vi var, för Svenne hade ju kollat i alla rum där nere. Sen ringde Mormor Sören, Amandas morfar och frågade om vi hade farit dit och sovit. Han ba: nej. Sen var Mormor och Mamma tvugna och låna nyckeln av Gunnar och fara och kolla om vi va där. Naturligtvis var vi där, vi sov ju typ i sovsäcken, så han hade ju aldrig sätt oss. Så han tog ju nyckeln med sig och låste in oss i skolan! HAHAHHAHAHAA..(a)

Aja, bloggar mer sedan!




LUNCH?

Hej!


Ska börja göra lunch "nu", det får bli potatisburgare, mums!

Smsar just nu med Wilma, är ute lite. Vet inte riktigt vad jag ska gära resten av dagen, kanske vara med någon kompis?
Men efter jag har ätit hade jag tänkt att spela lite fotboll, kanske ta ut fluff och fota! Bilderna laddar jag in senare på datorn, ni får dom senast ikväll!

Hörs sedan!

DAGENS OUTFIT




T-shirt: Lindex
Jeans shorts: Vet inte, avklippta byxor

Nu ska jag gå ut ett tag, det är ju så bra väder!
Ha en bra dag, så hörs vi senare!

DAGENS FRÅGA

Hej!

Förlåt för att jag inte skrev det här inlägget tidigare.. Men mmitt internet har varit dött jätte länge nu..

Men nu har det börjat fungera igen! Så jag tänkte att jag kör en "DAGENS FRÅGA"

Vad tycker ni bäst om att göra på fritiden?
Själv tycker jag mycket om att fota, vara med kompisar, vara med mina djur, spela fotboll och blogga såklart!

NY KATEGORI

Ny kategori!


"DAGENS FRÅGA"

Jag kommer ställa en fråga. tillexempel, Vad är din favorit mat? Jag svarar naturligtvis själv också vad jag tycker. Ibland kanske jag skriver flera frågor så det blir lite roligare inlägg osv.

Slänger in, DAGENS FRÅGA senare ikväll!


NÅGON?

Någon som är bra på att göra dessigner och vet hur man lägger in dom på bloggen?


Pannkaka

Hej!

Förlåt att jag inte bloggade någonting igår, men jag pratade med Wilma och kollade på Gulliver´s Travels, den rekomenderas. Den är både rolig och bra!

Nu ska jag gå och steka upp lite pannkaka sen dammsuga, efter det vet jag inte. kanske går ut och är med hunden ett tag? Aja, vi får väl se:)

Bloggar mer sen!

Hejdå!



nu kör vi igång igen!

Hej!

Nu ska jag börja blogga igen!
Jag kommer naturligtvis blogga på min och Raminas också men jag började sakna den här lite..

Ramina blogga typ aldrig så jag kanske tar en bloggpaus där? Aja vi får se hur det blir, mer uppdatering får ni lite senare!

Puss!

SOMMARLOV!

Ville bara önska er en glad sommar!

ska snart börja blogga här igen!

RSS 2.0